Κυριακή, Οκτωβρίου 29

Άνετο 8-0 του Παλληξουριακού τον Οδυσσέα Ιθάκης στον Άγιο Αντώνη

Το πρωί της Κυριακής, στο Δημοτικό Ληξουρίου, σε παιχνίδι για τη 5η αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου και τον 1ο όμιλο, ο Παλληξουριακός θα πάρει πολύ εύκολα, όπως άλλωστε αναμενόταν, την 5η νίκη του στη διοργάνωση σε ισάριθμα παιχνίδια, με αντίπαλο τον ουραγό και χωρίς βαθμό στον όμιλο, Οδυσσέα Ιθάκης και σκορ 8-0, από τα οποία πέντε πέτυχε ο Ηλ. Αντωνάτος!

Μια εύκολη νίκη, όπως μαρτυράει και το τελικό αποτέλεσμα, η οποία τον διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με το απόλυτο 5Χ5 και ουσιαστικά του εξασφαλίζει την πρωτιά.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι στο σημερινό παιχνίδι είχαν μόλις 11 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους, μόνο με ένα μεγάλο θαύμα μπορούν να ελπίζουν ότι, θα αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και αυτό είναι η νίκη με περισσότερα από 4 γκολ στο παιχνίδι της αυλαίας της σειράς, την επόμενη αγωνιστική στο Σταυρό, με αντίπαλο τον Α.Ο. Πρόννων!!

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού στον Άγιο Αντώνη, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τον πλήρη έλεγχο και την κατοχή μπάλας και έφτασαν σε μια άνετη στη νίκη, προσφέροντας θέαμα και γκολ.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 3' ο Λυκούδης εκτελεί το κόρνερ από δεξιά στο β' δοκάρι και ο Αντωνάτος με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γαϊλά για το προβάδισμα της ομάδας του 1-0.

Μετά από μία πολύ ωραία ενέργεια ο Πολυδωρατος από δεξιά στο 24', θα "σπάσει" την μπάλα στη μικρή περιοχή για το εύκολο τελείωμα του Αντωνάτου, που θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία των φιλοξενούμενων σημειώνοντας το 2-0 της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.

Στο 37' ένα μακρινό ευθύβολο σουτ του Μπερκή ξεγελάει τον τερματοφύλακα και καταλήγει η μπάλα στα δίχτυα του για το 3-0.

Το 4-0 θα έρθει στο 42' μετά από την ωραία συνεργασία Χατζιάι – Αντωνάτου από αριστερά και ο τελευταίος με αριστερό πλασέ πετυχαίνει χατ τρικ.

Με αυτό το 4-0 οι δύο ομάδες θα πάνε αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου και συγκεκριμένα στο 47', οι "ερυθρόλευκοι" θα πετύχουν το 5-0, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, ύστερα από ωραία ενέργεια από αριστερά θα φύγει στην πλάτη της άμυνας και θα πλασάρει τον Γαϊλά στη δεξιά γωνία και στα δίχτυα για το δικό του "καρέ" στο παιχνίδι.

Στο 57' ο Χατζιάι θα βγάλει την σέντρα από δεξιά, ο Ρεμούντης θα κινηθεί στο πρώτο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 6-0, ανοίγοντας προσωπικό λογαριασμό στο σκοράρισμα.

Ο Ρεμούντης θα είναι και πάλι ο σκόρερ του 7-0 στο 60', όταν θα κερδίσει την μπάλα στην απομάκρυνση της, από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και με ένα συρτό αριστερό σουτ θα την στείλει στα δίχτυα.

Τέλος στο 80', μετά από την διπλή συνεργασία Νουρεντίνι – Αντωνάτου στον άξονα ο δεύτερος θα βρεθεί τετ α τετ με τον Γαϊλά και θα πλασάρει για το τελικό 8-0!

Χωρίς κάτι αξιομνημόνευτο θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη, τους γηπεδούχους αγκαλιά με την πρωτιά στον όμιλο και τους φιλοξενούμενους όπως προαναφέραμε να ψάχνουν ένα μεγάλο, ένα τεράστιο θαύμα. Ένα 5-0 στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα τους με αντίπαλο τον Α.Ο. Πρόννων!

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τον κ. Ν. Αντωνιάδη και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Γαλανός, Μπερκής, Πολυδωράτος (65' Κατσιβέλης), Λυκούδης (46' Ρεμούντης), Haxhiaj, Μπράτι (46' Δελαπόρτας), Κορσιάνος (65' Γαβαλάς), Αντωνάτος, Σπανίδης (46' Νουρεντίνι), Ζυκάι.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Γαϊλάς, Μαλιακρίδας Μ., Καράι, Καραντζής, Shkambaj, Πιχλίνσκι, Βασιλόπουλος, Προσαλέντης Π. Κουτσουβέλης, Μωραΐτης, Σέλα.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου