Παρασκευή, Οκτωβρίου 20

Σχολή προπονητών UEFA C': Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρακτική εξέταση των υποψηφίων στο Δ.Α.Κ. ενώ αύριο ολοκληρώνεται η σχολή με τις γραπτές! (Φωτορεπορτάζ)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η πρακτική εξέταση των Υποψηφίων προπονητών UEFA C', τρίτη φάση της σχολής που πραγματοποιείται από Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με την τοπική Ε.Π.Σ., ενώ αύριο πέφτει η αυλαία της, με τη διενέργεια των γραπτών εξετάσεων, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

Στη συγκεκριμένη σχολή, συμμετέχουν συνολικά 18 υποψήφιοι προπονητές από πολλά μέρη της χώρας μεταξύ των οποίων και τέσσερις από την Κεφαλονιά και το επίπεδο της ήταν πολύ υψηλό.

Οι δύο καθηγητές - εκπαιδευτές από την Ε.Π.Ο. κ.κ. Γ. Βονόρτας και Μιχ. Ιορδανίδης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και παλιές δόξες του Παναθηναϊκού και του Π.Α.Ο.Κ., αλλά και αρκετών ακόμη Ελληνικών ομάδων αντίστοιχα, βοήθησαν με τις τεράστιες γνώσεις και την εμπειρία τους στα μέγιστα της επιτυχίας, όπως φυσικά και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής, ο οποίος δεν έλειψε στιγμή από τη όλη λειτουργία της σχολής, με αποτέλεσμα να κυλήσουν όλα εξαιρετικά, κάτι που τόνισαν τόσο οι εκπαιδευτές, όσο και οι εκπαιδευόμενοι.

Συγχαρητήρια σε όλους και στους υποψήφιους προπονητές καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!

Σε λίγο βίντεο με δηλώσεις εκπαιδευτών - πρόεδρου Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και στιγμιότυπα από τις εξετάσεις των υποψηφίων προπονητών.

Παρακάτω μεγάλο σημερινό φωτορεπορτάζ



















































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου