Κυριακή, Οκτωβρίου 29

Νίκη 5-2 και πρωτιά τα Διλινάτα.... Εκτός διοργάνωσης ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας για τον 3ο όμιλο, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής, το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο τυπικά φιλοξενούμενος Α.Ο. Διλινάτων θα πάρει μια εύκολη νίκη με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και σκορ 5-2, διατηρώντας το απόλυτο και την πρωτιά στον όμιλο.

Στο σημερινό παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η ομάδα του Γκ. Ρέτσι ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία, όπου και προήλθαν τα πέντε τέρματα που πέτυχε.

Οι "πράσινοι" προσπάθησαν να αλλάξουν το κλίμα και να αποφύγουν την 5η τους ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, είχαν τις δικές τους ευκαιρίες, όμως δεν τα κατάφεραν.

Πλέον και μαθηματικά έμειναν εκτός τελικής 8αδας και τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 2' και στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ 0-1, μετά την ωραία ενέργεια από αριστερά του Καλαφάτη και την σέντρα στην περιοχή στον Αλ. Πολλάτο, ο τελευταίος με άπιαστη κοντινή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καμπίτση, βάζοντας την ομάδα του "οδηγό" στο σκορ.

Ο Ε. Καλαφάτης και πάλι από αριστερά, θα βγάλει τη συρτή σέντρα στην περιοχή και την μπάλα για τον Γκερβένη, το οποίο προλαβαίνει ο Καμπίτσης πέφτοντας στα πόδια του και σώνει.

Πολύ ωραία απόκρουση του Καμπίτση που θα πετάξει τη μπάλα κόρνερ στο 10' στο σουτ του Κουράνη.

Η ομάδα του "μεγάλου" χωριού θα κάνει τα τέρματα της δύο στο 14' με ωραία κεφαλιά του Χασάι στο εκτελεσμένο κόρνερ από αριστερά του Ε. Καλαφάτη και θα προηγηθεί 0-2.

Οι "πράσινοι" θα μειώσουν το σκορ στο 22' με αυτογκόλ του Δημ. Τζωρτζάτου, στην σέντρα του Πάπα από δεξιά για το 1-2.

Με την ολοκλήρωση των 45' το σκορ θα ανοίξει περισσότερο και στο 1-3 με σκόρερ τον Χασάι, μετά την έξυπνη κάθετη πάσα του Σπανού στον σκόρερ και πλασέ του τελευταίου στα δίχτυα.

Έτσι με ένα "καθαρό" προβάδισμα οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα πάνε στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η εικόνα στον αγωνιστικό δεν άλλαξε δραματικά, αν και έπεσε λόγω κούρασης ο αρχικός ρυθμός.

Οι τυπικά γηπεδούχοι στο 49' θα μειώσουν και πάλι τη διαφορά του σκορ στο ένα γκολ και θα ανακτήσουν ελπίδες για κάτι θετικό.

Ύστερα από προσωπική ενέργεια και μακρινό συρτό σουτ του Ζέκιο, ο Καπογιαννάτος δεν μπορεί να μπλοκάρει την μπάλα που καταλήγει στην αριστερή γωνία και στα δίχτυα του για το 2-3.

Άτυχος θα σταθεί ο Ε. Καλαφάτης στο 62' όταν το σουτ που επιχειρεί μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα να σταματήσει χαμηλά στο δεξί δοκάρι του Καμπίτση και στη συνέχεια να την απομακρύνουν οι αμυντικοί του.

Ωραία σέντρα του Τσιλιμιδού στο 64' από δεξιά, ο Καλαφάτης θα πιάσει την κεφαλιά και ο Καμπίτσης με εξαιρετική απόκρουση θα γλιτώσει την εστία του από μία νέα παραβίαση.

Στο 67' ο Ρηγόπουλος θα ανατρέψει στην περιοχή τον Αλ. Πολλάτο και θα υποδειχθεί η παράβαση από τον κ. Ν. Αντωνιάδη.

Εκτελεί εύστοχα ο Χασάι για το 2-4, αλλά και το δικό του χατ τρικ!

Και στο 83' ο Τσιλιμιδός θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά στην περιοχή και εκεί ο Αλ. Πολλάτος με κοντινή προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-5.

Έτσι, τα Διλινάτα θα πετύχουν την 5η σερί νίκη τους στη διοργάνωση και θα διατηρήσουν την πρωτιά στον όμιλο μέχρι την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Αντίθετα με τους τυπικά γηπεδούχους, που πλέον και μαθηματικά μένουν εκτός συνέχειας στον θεσμό!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Χρ. Αβάζαρο.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Καμπίτσης, Μπουγάς, Κλωνής, Ρηγόπουλος, Σαμπανάι, Noakes (60' Πίρρα), Πανταζής, Μασούρας (50' Κρητικός), Πάπα (60' Γεωργόπουλος Φ.), Μιχαλάκης (70' Σιμάτος), Ζέκιο.

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι), Καπογιαννάτος, Νικολοβιένης (46' Τσιλιμιδός), Χασάι, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ. (65' Κατσούρης), Πούλα (80' Marku A.), Σπανός (80' Λαμπρόπουλος, Γκερβένη (65' Γκορέϊα), Καλαφάτης, Κουράνης, Πολλάτος Αλ..

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου