Κυριακή, Οκτωβρίου 29

Νίκη η Εύγερος 3-0 την Πρόοδο... συνεχίζουν και οι δύο στα προημιτελικά

Σήμερα το πρωί σε ένα, όπως αποδείχθηκε με την ήττα λίγο αργότερα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς από τα Διλινάτα, αδιάφορο παιχνίδι του τοπικού κυπέλλου για τον 3ο όμιλο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η Εύγερος για την 5η αγωνιστική θα πάρει ρεβάνς της ήττας της στον Σταυρό, αφού θα επικρατήσει της Προόδου Ιθάκης με σκορ 3-0.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της ομάδας των Φαρακλάτων στη σειρά των ομίλων, ενώ ή σημερινή ήττα για τους φιλοξενούμενους είναι η τρίτη.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, παρά το ακατάλληλο της ώρας (10:30), παρακολουθήσαμε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι τους γηπεδούχους καλύτερους να παίρνουν μια δίκαιη νίκη και να ανεβαίνουν βαθμολογικά στον 3ο όμιλο.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκει στους γηπεδούχους, όταν στο κόρνερ από αριστερά του Πάπα, ο Σταματέλος θα κάνει την κεφαλιά για να σώσει στην γραμμή με το κεφάλι ο Μαγριπής.

Πολύ καλή επέμβαση στο 12' για τον Γ. Τσιντήλα στο κοντινό σουτ του Θεοδωρόπουλου, μέσα από την περιοχή και δεξιά, αφού θα πεταχτεί στην κλειστή του γωνία και θα διώξει την μπάλα κόρνερ.

Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 25' με τον Αλεξάτο να κάνει τη σέντρα από δεξιά στην περιοχή στο β' δοκάρι για τον θεοδωρόπουλο, η κεφαλιά όμως του τελευταίου θα περάσει άουτ, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τσιντήλα.

Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι θα βρουν γκολ και θα προηγηθούν 1-0.

Ο Αλεξάτος με καταπληκτική κάθετη πάσα θα βρει τον Θεοδωρόπουλο στην πλάτη της άμυνας, ο τελευταίος θα προχωρήσει θα μπει στην περιοχή και απέναντι από τον Γ. Τσιντήλα, πλασάρει εύστοχα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Αλεξάτος θα κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής και αριστερά, με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πίππου.

Στο 37' θα έχουμε αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Γ. Τσιντήλας τραυματίζεται και τη θέση του παίρνει ο νεαρός Σ. Πίππος.

Έτσι με αυτό το 1-0 για τους γηπεδούχους θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Στην επανάληψη, η εικόνα παρέμεινε η ίδια, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και οι φιλοξενούμενοι σωστά τοποθετημένοι στην άμυνα δεν έδιναν εύκολα διαδρόμους στους αντιπάλους τους, ενώ προς το τέλος έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη εστία φτιάχνοντας με τη σειρά τους κάποιες καλές ευκαιρίες.

Σπουδαία επέμβαση στη δεξιά του γωνία ο Πίππος στο 53' στο μακρινό σουτ του Σταματέλου, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Η πρώτη επίσκεψη των φιλοξενουμένων στην εστία των γηπεδούχων στο 55' με το συρτό σουτ του Πάτερη να στέλνει την μπάλα άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γαλανόπουλου.

Νέα φοβερή επέμβαση του νεαρού τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στο 57', όταν στην κοντινή κεφαλιά του Θεοδωρόπουλου θα διώξει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 58' οι "οράνιε" θα πετύχουν το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεοδωρόπουλου. Πέναλτι που κέρδισε ο Ε. Πάπα όταν ανατράπηκε στην περιοχή από τον Πάτερη.

Ο Sula στο 60' θα κάνει το μακρινό δυνατό σουτ και ο Γαλανόπουλος σε ετοιμότητα θα πεταχτεί στην αριστερή του γωνία και θα διώξει την μπάλα κόρνερ.

Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 83' με τον Μαγριπή να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Γαλανόπουλο και πάλι με σωστή αντίδραση να σώνει απομακρύνοντας την μπάλα πλάγιο με τα πόδια.

Στο 89' η ομάδα του Θ. Βουκελάτου θα αυξήσει το σκορ στο 3-0. Ο Θεοδωρόπουλος εκτελεί το φάουλ από δεξιά με την μπάλα να φτάνει στο β' δοκάρι, ο Αγγ. Πολλάκης θα κάνει την κοντινή κεφαλιά η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα, ο Ν. Παπαναστασάτος θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια και από κοντά θα σουτάρει και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πίππου.

Αυτό το 3-0 θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και τους γηπεδούχους αν φτάνουν στην 3η νίκη στη διοργάνωση.

Οι φιλοξενούμενοι, μετά το αποτέλεσμα, λίγο αργότερα στο παιχνίδι Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Διλινάτων, κερδίζουν και μαθηματικά το τρίτο "εισιτήριο" πρόκρισης στα ημιτελικά και μαθηματικά πλέον.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Τοτάκη και Χρ. Αβάζαρο.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Γαλανόπουλος, Παπαναστασάτος Ν., Ντεντλάλα Α., Papa A. (85' Dedlala), Πολλάκης Σπ., Σταματέλος (77' λ.τ. Μπούζος), Λασκαράτος, Αλεξάτος (68' Hamad), Θεοδωρόπουλος, Μόκας (85' Πολλάκης Α.), Πάπα Ε. (68' Βανδώρος).

Πρόοδος Ιθ.:(Κ. Πίππος), Τσιντήλας Γ. (37' λ.τ. Πίππος), Πάτερης, Σούλα, Totaj, Ηλιόπουλος Χ., Πολυχρονάκης, Τόφαλος, Bushi (74' Φίλιππος), Μαγριπής, Πόρτολος, Πρίφτης (62' Κανέλλος).

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου