Σάββατο, Οκτωβρίου 14

Νικητής στο τοπικό ο Α.Ο. Διλινάτων 3-2 την Εύγερο

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ύστερα από ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο, τα Διλινάτα θα είναι οι νικητές του τοπικού με σκορ 2-3 και φυσιολογικά έκλεισαν από νωρίς θέση στην 8αδα!

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι του Δ.Α.Κ. και όσο οι ομάδες είχαν ανάσες ήταν καλό είχε θέαμα και πέντε γκολ. Από τη στιγμή που έκανε την εμφάνιση της η κούραση ο ρυθμός έπεσε αρκετά, μιας και γινόταν πολλά φάουλ και πολλές διακοπές με αποτέλεσμα το παιχνίδι να χάσει την μέχρι τότε καλή εικόνα του.

Φάσεις και γκολ

Πριν συμπληρωθεί καλά – καλά το 1' οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ 1-0 με πέναλτι που θα εκτελέσει εύστοχα ο Χασάι, ύστερα από την ανατροπή του Τσιλιμιδού στην περιοχή από τον Ζουρνατζή και την υπόδειξη της παράβασης από τον διαιτητή κ. Ν. Αντωνιάδη.

Με τη συμπλήρωση του 10λεπτου οι "οράνιε" θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Ο Μπαζάρογλου εκτελεί το μακρινό φάουλ με κατεύθυνση της μπάλας στην αντίπαλη περιοχή, εκεί που η άμυνα δεν απομακρύνει και ο Μόκας με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 17' οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ με 1-2

Ο Χασάι αλλάζει πολύ ωραία την μπάλα κάθετα για τον Τσιλιμιδό, ο Ζουρνατζής προσπάθησε να την γυρίσει στον τερματοφύλακα του, όμως θα προλάβει την έξοδο του ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Διλινάτων, θα "τσιμπήσει" την μπάλα και θα την στείλει στη αριστερή γωνία και στα δίχτυα του.

Στο 21' τα Διλινάτα θα απειλήσουν και πάλι με την σέντρα του Τσιλιμιδού από δεξιά και τον Ε. Καλαφάτη από κοντά να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα πάνω από την εστία του Γαλανόπουλου άουτ.

Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας της Ευγέρου στο 38' θα απομακρύνει εντυπωσιακά την μπάλα στο δυνατό σουτ του Ε. Καλαφάτη.

Ο Ε. Καλαφάτης στο 42' μετά από ωραία ατομική ενέργεια θα μπει στην περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο δυνατό σουτ θα πετύχει το 1-3 της ομάδας του.

Άτυχη θα σταθεί η ομάδα του Θ. Βουκελάτου, αφού στο 44' σε εκτέλεση φάουλ από δεξιά (κάτι σαν κόρνερ) του Μπαζάρογλου, η μπάλα θα φτάσει στην μικρή περιοχή και εκεί ο Μόκας αμαρκάριστος θα κάνει μια κεφαλιά και η μπάλα, αφού βρει στο οριζόντιο δοκάρι του Παγανία, στη συνέχεια θα περάσει άουτ.

Αυτό το 1-3 είναι και το σκορ για το πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη, τα φάουλ ήταν πολλά, η κούραση άρχισε να αφήνει τα σημάδια της, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει αρκετά και κατά συνέπεια και το θέαμα.

Στο 51' ο Ε. Καλαφάτης θα δώσει στον Χασάι στην περιοχή και ο τελευταίος θα κάνει το σουτ, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γαλανόπουλου.

Ο Γαλανόπουλος στο 62' θα σώσει την εστία του, αποκρούοντας με το σώμα, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ στο σουτ του Χασάι.

Ένα δυνατό σουτ του Μάρκου στο 80' από τα όρια της περιοχής, θα στείλει την μπάλα να περάσει, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+9' οι τυπικά γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι, όταν ο Λαμπρόπουλος θα ανατρέψει στην περιοχή τον Μόκα και θα υποδειχθεί η παράβαση.

Εκτελεί εύστοχα ο Ν. Παπαναστασάτος για να μειώσει στο τελικό 2-3.

Έτσι, τα Διλινάτα εξασφαλίζουν από σήμερα θέση στην 8αδα, ενώ η Εύγερος θα πρέπει να περιμένει λίγο περισσότερο για το τυπικό!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Α. Βουτσινά και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Γαλανόπουλος, Αδηλίνης (46' Παπαναστασάτος Ν.), Βαγγελάτος, Μόκας, Μπαζάρογλου (75' Αλεξάτος), Πολλάκης Γ., Θεοδωρόπουλος (57' Ντεντλάλα), Πολλάκης Σπ. (57' Παπαναστασάτος Χρ.), Σταματέλος, Ζουρνατζής (23' Πάπα), Λασκαράτος.

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι), Παγανίας, Μάρκου Ε., Τζωρτζάτος Κ., Στεφανάτος, Τζωρτζάτος Δημ., Σπανός (89' λ.τ. Λαμπρόπουλος), Τσιλιμιδός (67' λ.τ. Πούλα), Καλαφάτης Ε., Γκερβένη (89' Γκορέϊα), Κουράνης, Χασάι.

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου