Σάββατο, Απριλίου 13

Νίκη "χρυσάφι" για τον Α.Ο.Κ.Ι. στο Ληξούρι..... 1-0 την Αναγέννηση και βλέπει Α' κατηγορία

Μεγάλη νίκη θα πετύχει ο Α.Ο.Κ.Ι. σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό Ληξουρίου και στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, επί του γηπεδούχου Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου με σκορ 1-0!

Με τη νίκη τους αυτή, οι φιλοξενούμενοι επιστρέφουν δυναμικά στο στόχο της ανόδου, αντίθετα με τον αντίπαλο τους που χάνει σημαντικό έδαφος, στην προσπάθεια του για μία ιστορική άνοδο, στην πρώτη παρουσία του στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, στο "Α.Ο. Παλληξουριακός" παρακολουθήσαμε ένα αρκετά ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι. Ένα ντέρμπι που κρίθηκε υπέρ των φιλοξενούμενων, παρότι το ολοκλήρωσαν με "9".

Να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι από το 62' θα αγωνιστούν για το υπόλοιπο του παιχνιδιού με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Μπάλλας θα δει την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του διαιτητή κ. Α. Βουτσινά και από το 75' με διπλό αριθμητικό μειονέκτημα, αφού αυτή την φορά με υπόδειξη του β' βοηθού θα δει απευθείας κόκκινη και ο Βλάντι, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με "9"!

Το γκολ του αγώνα

Το μοναδικό γκολ που θα κρίνει το παιχνίδι θα πετύχει ο Α.Ο.Κ.Ι. στο 13'.

Ο Μπεκίρη θα μπει στην περιοχή από αριστερά, θα κάνει το σουτ που αποκρούει δύσκολα ο Χότζα και στην επαναφορά ο Πλατανίτης, με νέο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, για το προβάδισμα και το 0-1.

Ένα γκολ που αποδείχθηκε "χρυσό" για την ομάδα του Αργοστολίου.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι, οι "μελανόλευκοι" στο 85' θα χάσουν πέναλτι, αφού ο Πλατανίτης θα είναι άστοχος στην εκτέλεση του, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Χρ. Αβάζαρο.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση:(Γ. Σινοδινός), Χότζα, Τιμοθεάτος, Σινάι, Παναγόπουλος, Μπαράκος (46' Πυλαρινός – 63' Μπράτι), Πάπα, Μαρούλης Γ., Τζουγανάτος (46' Παπαροδόπουλος), Μπουρλότος, Bushaj, Μπουσάι.

Α.Ο.Κ.Ι.:(Δ. Ζησιμάτος), Αλεξανδράτος, Βλάντι, Μπάλλας, Πολλάτος Δ., Πλατανίτης, Μεσσάρης, Ζούκα (60' Κοσμάτος), Αλιβιζάτος, Πολλάτος Γ., Μπεκίρη (85' Βασιλάτος), Στρατιώτης (60' Σταθάτος).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου