Κυριακή, Απριλίου 28

Πρεμιέρα με “Χρυσό” 1-1 για τον Παλληξουριακό απέναντι στον Παναρκαδικό στην Τρίπολη

Πρεμιέρα είχαμε σήμερα Κυριακή 28/4 στο μίνι πρωτάθλημα προβιβασμού στη Γ' Εθνική και ο Παλληξουριακός, πάλεψε σαν ίσος προς ίσο, ήταν ανταγωνιστικός και κατάφερε στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον δυνατό Παναρκαδικό, να πάρει μία μεγάλη ισοπαλία με σκορ 1-1!

Οι "ερυθρόλευκοι" έξυπνα στημένοι, κυνήγησαν την ουσία και παίζοντας παλικαρίσια για 90+λεπτά, έφυγαν από την Τρίπολη, όχι μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά και με πολύ καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.

Πλέον το παιχνίδι της Πέμπτης 2ης Μαΐου, με αντίπαλο τον Πανγυθεατικό στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, γίνεται σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος του αγώνα, στο γήπεδο του Παναρκαδικού στην Τρίπολη, οι γηπεδούχοι μπήκαν στην αρχή δυνατά, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάζουν, την ίδια ώρα που οι "ερυθρόλευκοι" δεν φοβήθηκαν το παιχνίδι και άρχισαν να απειλούν.

Στην επανάληψη, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι είχαν τις ευκαιρίες ακόμη και να πάρουν το τρίποντο, ιδιαίτερα στο 90+ με τον Κουμπαρούλη να σώνει από το 1-2.

βέβαια καθοριστική ήταν και η απώλεια του πέναλτι από τον Χριστόπουλο στο 40', αφού αν γινόταν το 2-0 τα πράγματα ίσως να γινόταν πολύ δύσκολα.

Αυτό όμως που μένει από το παιχνίδι της πρεμιέρας, ήταν το πάθος, οι "μάχες" και η πίστη που έβγαζαν οι παίκτες του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου στο "χορτάρι" και αυτό από μόνο του απαιτεί την στήριξη μας σε αυτά τα παιδιά.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Στο 6' ο Κουμπαρούλης θα μπλοκάρει την μπάλα σε δυνατό απευθείας εκτελεσμένο φάουλ Του Μπράτι.

Στο 7' ο Στρέμπας θέλει να βρει στην περιοχή τον Παπαλάμπρου, με τον τελευταίο όμως να μην προλαβαίνει την μπάλα.

Ο Ν. Λαμπρόπουλος στο 12' θα απελήσει με ένα δυνατό σουτ και η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από την εστία του Βλάχου.

Μετά από 35' παιχνιδιού οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ 1-0 με το μακρινό σουτ του Μιχόπουλου να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης, στο νεαρό Βλάχο.

5' αργότερα μάλιστα θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Στρέμπα στην περιοχή, από τον Καράι.

Εκτελεί ο Μιχόπουλος, ο οποίος θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βλάχου και θα χαθεί η ευκαιρία να δώσει αέρα στην ομάδα του δύο τερμάτων.

Έτσι το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ 1-0.

Στην επανάληψη, οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν πολύ δυνατά, με αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο και με την έναρξη του θα χάσουν καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με τον Ηλ. Αντωνάτο να κάνει κακό κοντρόλ από ευνοϊκή θέση, μετά την πάσα του Λυκούδη, και να χάνεται μία πολύ καλή ευκαιρία για το 1-1.

Κάτι που θα γίνει λίγο αργότερα. 

Ο Λυκούδης στο 52' εκτελεί το φάουλ στην περιοχή, ο Συριάτος θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια και θα ισοφαρίσει σε 1-1 με κοντινό πλασέ.

Στο 63' ο Βλάχος θα προλάβει στην προβολή του Στρέμπα και θα σώσει την εστία του διορθώνοντας έτσι το δικό του λάθος.

Εντυπωσιακή επέμβαση του Βλάχου στο 70' στην κοντινή κεφαλιά του Μιχόπουλου.

Ο Γιαννακούρας στο 75' θα βρει τον Στρέμπα στην περιοχή, αυτός θα αποφύγει τον Βλάχο, αλλά θα πλασάρει άστοχα άουτ.

Ο Πολυδωράτος στο 86' θα σώσει την εστία του αποκρούοντας στη γραμμή τέρματος την μπάλα σε κεφαλιά του Στρέμπα.

Μεγάλη ευκαιρία στο 90' για τον Παλληξουριακό, με τον Ηλ. Αντωνάτο να μην πιάνει την κεφαλιά από κοντά στη σέντρα του Pacheco και να χάνεται σπουδαία ευκαιρία για το 1-2.

Νέα ευκαιρία στο 90+1' για τον Παλληξουριακό, με τον Κουμπαρούλη να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ, μετά το δυνατό σουτ του Μπράτι.

Στο 90+2' κόκκινη για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στον Πλεμμένο, για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Γεωργάκη.

Έτσι, το σφύριγμα της λήξης θα βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1 και την ομάδα μας να παίρνει έναν "χρυσό" βαθμό, παρακαταθήκη για το μέλλον!

Την Πέμπτη η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικότατο παιχνίδι που όλοι πρέπει να σταθούμε κοντά στους "ερυθρόλευκους", για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Νικολάου με βοηθούς τους κ.κ. Σ. Τζάνη και Σπ. Σερεβέτα από την Ε.Π.Σ. Αθήνας.

Οι συνθέσεις

Παναρκαδικός:(Σπ. Λαγός), Κουμπαρούλης, Κολοστούμπης, Κοπρένκα, Νάνος, Μιχόπουλος, Οπόκου, Στρέμπας, Λυμπερόπουλος Ν. (59’ Σαραντόπουλος), Παναγόπουλος, Παπαλάμπρος (81’ Πλεμμένος), Τσακωνάκος.

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι, Γεωργάκης, Κουκοβίνος, Αντωνάτος Αηλ., Μπράτι (90’+5’ Γαβαλάς), Χατζιάι (46’ Λυκούδης), Κορσιάνος (46’ Μπέρκης), Συριάτος (71’ Pacheco), Αντωνάτος Κων.

Οι φώτο είναι από το www.contraepithesi.gr

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου