Τρίτη, Απριλίου 23

Η pregame της 2ης εξ' αναβολής αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2023-2024

Συνέχεια με τον αγώνα της 2ης, δις εξ' αναβολής αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. Διλινάτων, ή αλλιώς το τοπικό του Αργοστολίου!

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, αφού τα Διλινάτα θα παλέψουν μέχρι το τέλος για τον τίτλο και ένα καλό τελικό πλασάρισμα, μιας και δεν έχουν δικαίωμα ανόδου, ενώ ο Α.Ο.Κ.Ι. θέλει να βρεθεί στην κορυφή, αφήνοντας δεύτερο τον πρωτοπόρο Αστέρα Ληξουρίου.

Αν το καταφέρει, τότε θα έχει πετύχει τον στόχο, που είναι η άνοδος στην Α' κατηγορία, και στα δύο τελευταία παιχνίδια θα παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου (θα χρειάζεται δύο νίκες)!

Αγωνιστική δράση θα έχουμε μόνο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Με το συγκεκριμένο παιχνίδι, ολοκληρώνονται οι όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν στη σειρά!

        

Με το εξ' αναβολής τοπικό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. Διλινάτων Β', αύριο Τετάρτη 24/4 στις 5 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, θα συνεχιστούν τα playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, με ένα μεγάλο αγωνιστικά και βαθμολογικά παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει την τύχη των δύο ομάδων και των στόχων τους, πριν από τις υπόλοιπες δύο αγωνιστικές που απομένουν.

Από τη μία, οι τυπικά γηπεδούχοι, μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας στο ίδιο γήπεδο από τον πρωτοπόρο Αστέρα Ληξουρίου, ήρθαν οι σπουδαίες  συνεχόμενες νίκες στο Ληξούρι επί της Αναγέννησης και του Αστέρα. Πλέον βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα -2 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Αστέρα και φυσικά δυνατά μέσα στο στόχο τους.

Έτσι, θέλουν μόνο νίκη για να πιάσουν "ρετιρέ" και παράλληλα να εξασφαλίσουν μαθηματικά την άνοδο τους στη "μεγάλη" κατηγορία, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μετά την εντός έδρας νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Αναγέννησης, θα τα παίξουν όλα για όλα για το τρίποντο που θα τους φέρει στην 2η θέση της κατάταξης και στο -1 βαθμό από τον Αστέρα Ληξουρίου με πολλές πλέον ελπίδες τίτλου!

Μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής, οι τυπικά γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς, 2 πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 3η με 6 βαθμούς και την διαφορά τους από την κορυφή, στους -4 βαθμούς.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα όπως προαναφέραμε κομβικό για τις δύο ομάδες παιχνίδι, περιμένουμε θέαμα, δύναμη και καλό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική, 5η στη σειρά οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντίπαλοι στο ίδιο γήπεδο.

Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν τη φετινή σεζόν για 3η φορά μεταξύ τους και τους "μελανόλευκους" του Αργοστολίου, να μετρούν ισάριθμες νίκες.

Στον α' γύρο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0, όπως και στον β' στο ίδιο γήπεδο 3-2!

Μέχρι την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ δεν είχαν ανακοινωθεί οι διαιτητές από τη διοργανώτρια!

        

Η βαθμολογία

α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Αστέρας Ληξ.
4
2
0
2
5 - 4
10
2.
Α.Ο.Κ.Ι.
3
2
0
1
4 - 3
08
3.
Α.Ο. Διλινάτων
3
2
0
1
5 - 4
06
4.
Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.
4
1
0
3
3 - 6
04

         
Η επόμενη (5η) αγωνιστική των Playoffs
(Κυριακή 28/4/2024)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Διλινάτων Β' - Α.Ο.Κ.Ι.

2.

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ. - Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου