Τρίτη, Απριλίου 16

1η ημερίδα καλαθοσφαίρισης "Κεφαλονιά 2024" από τον Α.Σ. Ελπίδες Κεφαλονιάς

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Παίδων Γιάννης Καλαμπόκης και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων Κώστας Παπαδόπουλος, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, καλεσμένοι των Ελπίδων Κεφαλονιάς...!!!

Στις 27 Απριλίου και ώρα 18.00, θα πραγματοποιηθεί από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές η 1η Ημερίδα Καλαθοσφαίρισης, με θέμα την προπόνηση νεαρών καλαθοσφαιριστών. 

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Σύλλογο μας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης...!!!

Οι αθλητές όλων των Σωματείων του νησιού, θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες των δυο Ομοσπονδιακών προπονητών, να συμμετάσχουν σε διαγωνιστικά παιχνίδια και να ακούσουν τις συμβουλές δυο ανθρώπων με μεγάλη διαδρομή και ιστορία στο χώρο της καλαθοσφαίρισης...!!!

Καλεσμένοι θα είναι επίσης όλοι οι προπονητές, οι οποίοι θα λάβουν κατευθύνσεις, σύμφωνα με το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, καθώς και όλος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού, ο οποίος θέλει να παρακολουθήσει την Ημερίδα και να γνωρίσει από κοντά τους προπονητές της Εθνικής μας Ομάδας..!!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου