Παρασκευή, Απριλίου 12

Η pregame της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2023-2024

Φτάσαμε στη μισή διαδρομή της σειράς των playoffs του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας και η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής του Αστέρα από την Αναγέννηση, περιέπλεξε και πάλι την κατάσταση, αφού πλέον 4 ομάδες διεκδικούν τον τίτλο και δύο από τις τρεις την άνοδο (τα Διλινάτα Β' δεν έχουν δικαίωμα ανόδου).

Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά, η οποία μετά από 6 αγωνιστικές, θα βγάλει τον πρωταθλητή και την ομάδα που θα τον ακολουθήσει στη "μεγάλη" κατηγορία.

Σίγουρα, στα μισά πλέον του πρωταθλήματος, δεν υπάρχουν λάθη και απώλειες βαθμών, όπως αυτά της περασμένης αγωνιστικής από τον Αστέρα, μιας και σε αυτή την περίπτωση οι ελπίδες κάθε ομάδας για το στόχο της, θα μειώνονται.

Το Σάββατο λοιπόν, τόσο στο Αργοστόλι όσο και στο Ληξούρι, θα διεξαχθούν δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια, το αποτέλεσμα των οποίων μπορεί να χρίσει φαβορί.

Περιμένουμε δυνατά, αμφίρροπα και με πολύ αγωνία παιχνίδια, στα οποία και οι τέσσερις ομάδες έχουν τις δικές τους πιθανότητες νίκης και θα τις εξαντλήσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο πρωτοπόρος Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

            

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο  13-4-2024  ώρα:17:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτων  - Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

Καραΐσκος

Απόστολος

Πλαχούρας Στ.

Τοττάκης Χ.

2.

Σάββατο  13-4-2024  ώρα:17:00

Δημ. Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ. - Α.Ο.Κ.Ι. 

Βουτσινάς

Άγγελος

Κατερέλος Ελ.

Αβάζαρος Χρ.

            

Σάββατο  13/4/2024

Με το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Α.Ο. Διλινάτων Β' - Αστέρα Ληξουρίου, αύριο Σάββατο 13/4 στις 5 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, θα ανοίξει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, με ένα μεγάλο αγωνιστικά και βαθμολογικά ντέρμπι.

Μετά την απρόσμενη ήττα των φιλοξενούμενων από την Αναγέννηση, όλα πλέον είναι ανοικτά και πιθανά για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και την άνοδο των δύο εκ των τριών ομάδων που συμμετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα, αφού τα Διλινάτα δεν έχουν δικαίωμα ανόδου στην Α' κατηγορία.

Έτσι το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, μπορεί να κρίνει πολλά για τη τύχη των δύο ομάδων και όχι μόνο.

Η ομάδα του Απ. Κοκκόση, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τον πρωτοπόρο αντίπαλο της, θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει και μάλιστα πολύ σοβαρά στην υπόθεση τίτλου, αφού σε μία τέτοια περίπτωση, θα τον πλησιάσει στον -1 βαθμό και θα έχει ανοίξει ο δρόμος για το όνειρο.

Από την άλλη, ο Αστέρας θέλει το τρίποντο προκειμένου να βγάλει από τη μέση έναν πολύ καλό αντίπαλο, διεκδικητή και από την άλλη να ξεφύγει περισσότερο βαθμολογικά. Βλέπεται η ήττα στο τοπικό έμπλεξε τα πράγματα.

Μέχρι τώρα, οι γηπεδούχοι που όπως προαναφέρμα έχουν μόνο ένα παιχνίδι, βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς και απολογισμό 1 νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι στα δύο που έχουν δώσει μέχρι τώρα, μετρούν μία νίκη - μία ήττα και βρίσκονται στην κορυφή με 7 βαθμούς.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα παιχνίδι αμφίρροπο περιμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι, ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, αφού όποιος χάσει δυσκολεύει τον στόχο, ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους κρίνεται κομβικό.

Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν τη φετινή σεζόν για 3η φορά μεταξύ τους, με απολογισμό από μία νίκη η κάθε μία.

Στον α' γύρο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1 και στον β'  στον Άγιο Αντώνη οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει ρεβάνς με σκορ 4-0!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Χ. Τοττάκη.

            

Την ίδια ώρα, στο "Α.Ο. Παλληξουριακός" στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική, μαζί και ο α' γύρος των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2023-2024, με το δεύτερο και κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι, μεταξύ Αναγέννησης - Α.Ο.Κ.Ι..

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, αφού το τρίποντο είναι το ζητούμενο. 

Ένα τρίποντο που θα τους δώσει το δικαίωμα να παραμείνουν "ζωντανοί", όχι μόνο στην υπόθεση της ανόδου στην Α' κατηγορία, αλλά και στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι, μετά τη μεγάλη νίκη τους στο τοπικό, με αντίπαλο τον Αστέρα την προηγούμενη αγωνιστική στο ίδιο γήπεδο, άνοιξε και πάλι ο δρόμος μίας ιστορικής ανόδου, αλλά και του τίτλου.

Οι φιλοξενούμενοι, που στην πρεμιέρα γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα και στη συνέχεια έγινε η αναβολή του αγώνα τους με τον Α.Ο. Διλινάτων Β', δεν μπορούν να σκέφτονται κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, αφού αν δεν συμβεί αυτό τότε θα κινδυνέψουν σοβαρά να χάσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την άνοδο και την επιστροφή τους μετά από πολλά χρόνια στους "μεγάλους" του τοπικού ποδοσφαίρου.

Στο "Α.Ο. Παλληξουριακός" σε ένα κρίσιμο για τις δύο ομάδες παιχνίδι, από το οποίο μπορεί να κριθεί το μέλλον τους για τη συνέχεια, περιμένουμε καλό θέαμα, αγωνία, δύμναμη και πάθος για το τρίποντο.

Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας

Και εδώ οι δύο ομάδες θα συναντηθούν τη φετινή σεζόν για 3η φορά μεταξύ τους, με τους φιλοξενούμενους, να διατηρούν το αήττητο.

Στις 2 προηγούμενες, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στον α' γύρο στο ίδιο γήπεδο με σκορ 6-0, ενώ στον β' στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 2-2.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Χρ. Αβάζαρο.

        
Η βαθμολογία

α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Αστέρας Ληξ.
2
1
0
1
3 - 3
7
2.
Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.
2
1
0
1
2 - 3
4
3.
Α.Ο. Διλινάτων Β'
1
1
0
0
3 - 1
3
4.
Α.Ο.Κ.Ι. 
1
0
0
1
2 - 3
2

         

Η επόμενη (4η) αγωνιστική των Playoffs
(Σάββατο 20/4/2024)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Διλινάτων Β' - Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου

2.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου - Α.Ο.Κ.Ι.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου