Παρασκευή, Απριλίου 12

Η pregame της 6ης τελευταίας αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2023-2024...

Συνεχίζεται με την 6η αγωνιστική και τα playoffs το πρωτάθλημα Α' κατηγορίας και παράλληλα πέφτει η αυλαία της περιόδου, με τη διεξαγωγή των δύο αγώνων του προγράμματος.

Πλέον δεν υπάρχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όσον αφορά τον τίτλο, απλά στα Μακρυώτικα στο παιχνίδι ανάμεσα σε Πυλαριακό - Α.Ο. Εικοσιμίας κρίνεται η 2η τιμητική θέση.

Επίσης, ο Παλληξουριακός μετά την απώλεια του απόλυτου νικών, θέλει να διατηρήσει το αήττητο το οποίο κρατάει εδώ και 5 χρόνια και είναι φαβορί να τα καταφέρει. Πραγματικά ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ!!

Έτσι, περιμένουμε να δούμε καλό ποδόσφαιρο από τις 4 ομάδες στα δύο γήπεδα, Μακρυώτικα - Ληξούρι και γιατί όχι, αφού δεν θα υπάρχουν σκοπιμότητες και αρκετά γκολ!!

Περισσότερο ξεχωρίζει αυτό των Μακρυωτίκων, αφού όπως εξηγήσαμε παραπάνω κρίνεται η 2η θέση. 

Εικοσιμία ή Πυλαριακός;


Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή  14-4-2024  ώρα:17:00

Δημ. Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Σάμης

Μπαζάρογλου

Περικλής

Κατερέλος Ελ.

Αβάζαρος Χρ.

2.

Κυριακή  14-4-2024  ώρα:17:00

Δημοτικό Μακρυωτίκων

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Εικοσιμίας

Πλαχούρας

Στέργιος

Καραΐσκος Απ.

Κωνσταντέλλος Κ.

            

Κυριακή  14/4/2024

Με το ενδιαφέρον από την αγωνιστική, αλλά την βαθμολογική του πλευρά παιχνίδι, όχι πλέον για τον πρωταθλητή, αλλά για την 2η θέση της τελικής κατάταξης, στο μίνι πρωτάθλημα των playoffs της Α' τοπικής κατηγορίας, ανάμεσα σε Πυλαριακό - Εικοσιμία, την Κυριακή 14/4 στις 5 το απόγευμα στα Μακρυώτικα, ανοίγει η αυλαία της 6ης τελευταίας αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους, μόνο με νίκη, ενώ για τους φιλοξενούμενους, μία ισοπαλία τους φτάνει και τους περισσεύει!

Την περασμένη αγωνιστική, οι "κυανέρυθροι" πήραν την πρώτη νίκη τους στη σειρά.

Μία νίκη γοήτρου, στο τοπικό του Καραβόμυλου, με αντίπαλο τον Α.Ο. Σάμης και σκορ 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι, μετά από μία πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, θα γίνουν η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής, που πήρε κάτι από τον νταμπλούχο Παλληξουριακό, αφού θα αναδειχθούν ισόπαλοι με σκορ 3-3.

Την Κυριακή, στα Μακρυώτικα περιμένουμε ένα ανοικτό - επιθετικό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες. 

Έτσι κι αλλιώς, οι γηπεδούχοι θα παίξουν μόνο για τους τρεις βαθμούς. Παράλληλα όμως ενδιαφέρονται ακόμη για τη δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης, αλλά και τη ρεβάνς της ήττας τους 0-4 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. Σίγουρα και οι δυο ομάδες είναι ικανές για τη νίκη. 

Αποτελέσματα κυπέλλου - κανονικής διάρκειας και α' γύρου playoffs

Με το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους για 4η φορά τη φετινή σεζόν και τους γηπεδούχους να έχουν δύο νίκες, έναντι 1 των φιλοξενούμενων!

Οι τρεις προηγούμενες ήταν για την Α' φάση του πρωταθλήματος, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν, ισάριθμες φορές τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα 3-1 στα Μακρυώτικα στον Α' γύρο και 2-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στον Β'.

Τέλος για τα playoffs, στο παιχνίδι του α' γύρου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, οι φιλοξενούμενοι θα επικρατήσουν με σκορ 4-0!

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Κ. Κωνσταντέλλο.

            

Την ίδια ώρα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η 6η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, αλλά και η σεζόν, με το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, μεταξύ Α.Ο. Παλληξουριακού και Α.Ο. Σάμης.

Μπορεί το συγκεκριμένο παιχνίδι να μην έχει κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως υπάρχει το αγωνιστικό και αυτό από την πλευρά των γηπεδούχων, που έχουν τους δικούς τους λόγους για τη νίκη.

Πρώτα για να επανέλθουν άμεσα στις επιτυχίες και δεύτερο, για να διατηρήσουν ένα τρομερό αήττητο, το οποίο κρατάει 5 χρόνια!!!

Η τελευταία ήττα για την ομάδα από το Ληξούρι, ήταν την περίοδο 2018-2019 και συγκεκριμένα στις 5/5/2019 στο εντός έδρας παιχνίδι των playoffs από τους Πρόννους με ένα γκολ στο 89' του Κώστα Ζαρνακούπη!!

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι που δύσκολα θα αποφύγουν την τελευταία θέση της τελικής κατάταξης, θέλουν να φανούν κατ' αρχήν ανταγωνιστικοί απέναντι στο μεγάλο αντίπαλο τους, τον νταμπλούχο της φετινής σεζόν και στη συνέχεια, μέσα από μία καλή παρουσία να ευχαριστηθούν το φινάλε, που δεν μπορεί κανείς να πει ότι, τα πήγαν και άσχημα.

Οι "ερυθρόλευκοι", προέρχονται από το ισόπαλο αποτέλεσμα με σκορ 3-3 στο ντέρμπι του Δ.Α.Κ. απέναντι στην Εικοσιμία, ενώ οι "κυανόλευκοι" της Σάμης από εντός έδρας ήττα με τον Πυλαριακό στο τοπικό με σκορ 1-3!

Στον Άγιο Αντώνη, την Κυριακή το  απόγευμα, περιμένουμε και εδώ ένα ανοικτό παιχνίδι και τους γηπεδούχους φαβορί για την 23η φετινή νίκη τους συνολικά στη διοργάνωση, αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν σε ότι έχει να κάνει με το τοπικό επίπεδο.

Στη συνέχεια πρέπει να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα των playoffs ανόδου στην Γ' Εθνική της επόμενης σεζόν, η οποία κάνει πρεμιέρα σε δύο εβδομάδες και ο Παλληξουριακός, σε μία δύσκολη αποστολή, θα φιλοξενηθεί στην Τρίπολη από τον πολύ δυνατό τοπικό Παναρκαδικό.

Αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας και του α' γύρου playoffs

Και εδώ οι δύο ομάδες θα συναντηθούν τη φετινή σεζόν για 4η φορά με τους γηπεδούχους να μετρούν 3 νίκες.

Οι 2 προηγούμενες ήταν για την Α' φάση του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα στον Α' γύρο στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι με σκορ 3-0  και 4-1 στον Καραβόμυλο, σε παιχνίδι του Β' γύρου!

Επίσης, στον Α' γύρο των playoffs στον Καραβόμυλο και πάλι οι νταμπλούχοι θα πάρουν τη νίκη με σκορ 3-0.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Χρ. Αβάζαρο

        
Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

17

6

4

1

0

13 - 03

2.

Α.Ο. Εικοσιμίας

08

6

2

1

2

14 - 07

3.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

06

6

1

1

3

 04 - 10

4.

Α.Ο. Σάμης04     6   1   1    3   03 - 14

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου