Παρασκευή, Απριλίου 19

Η pregame της 4ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2023-2024

Περάσαμε ήδη στο υπόλοιπο μισό της διαδρομής της σειράς των playoffs του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας, αφού το Σαββατοκύριακο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος με τα δύο παιχνίδια του προγράμματος της 4ης αγωνιστικής.

Μίας άκρως ενδιαφέρουσας και για κάποιες ομάδες κομβική αγωνιστική, αφού το αποτέλεσμα της μπορεί να κρίνει πολλά για τους στόχους τους.

Ο Αστέρας συνεχίζει στην κορυφή, άλλωστε ποτέ δεν την απώλεσε, με μία διαφορά +5 βαθμών από τον δεύτερο Α.Ο.Κ.Ι., με τον τελευταίο όμως, να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ντέρμπι λοιπόν σε Αργοστόλι και Ληξούρι. Στο Ληξούρι, εκτός από την άνοδο, πιθανόν να παιχθείι και ο τίτλος.

Στο άλλο παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τα Διλινάτα Β' θέλουν νίκη για να διατηρήσουν, αν βοηθήσουν και τα άλλα αποτελέσματα, τις όποιες μαθηματικά ελπίδες τίτλου έχουν, ενώ η Αναγέννηση επίσης θα ψάξει τη νίκη, για να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο της ανόδου.

Τόσο στο Αργοστόλι, όσο και στο Ληξούρι τα περιμένουμε ντέρμπι, αμφίρροπα και με αγωνία. 

Σίγουρα, και οι τέσσερις ομάδες έχουν τις προϋποθέσεις για τη νίκη και θέλουν το τρίποντο για να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα επίτευξης του στόχου τους!

Ο πρωτοπόρος Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

            

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο  20-4-2024  ώρα:17:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτων  - Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

Καραΐσκος

Απόστολος

Πλαχούρας Στ.

Τοττάκης Χ.

2.

Σάββατο  20-4-2024  ώρα:17:00

Δημ. Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου - Α.Ο.Κ.Ι. 

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Αβάζαρος Χρ.

Κατερέλος Ελ.

            

Σάββατο  20/4/2024

Με το σημαντικό από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, ανάμεσα σε Α.Ο. Διλινάτων Β' - Αναγέννηση Ληξουρίου, αύριο Σάββατο 20/4 στις 5 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, θα ανοίξει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, και της πρεμιέρας του β' γύρου των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.

Για τους γηπεδούχους, είναι το τελευταίο τους χαρτί στο να διατηρήσουν μαθηματικά ελπίδες για τον τίτλο, ενώ για τους φιλοξενούμενους, μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής, θεωρείται κομβικό και η νίκη απαραίτητη για να ελπίζει τουλάχιστον σε άνοδο.

Μέχρι τώρα και μετά από 2 παιχνίδια, οι γηπεδούχοι  βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς και απολογισμό μία νίκη - μία ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι, στα 3 που έχουν δώσει μέχρι τώρα, μετρούν μία νίκη - δύο ήττες και βρίσκονται στην 3η θέση με 4 βαθμούς.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι, τις δύο ομάδες ικανές να κατακτήσουν το δεύτερο τρίποντο στη σειρά, αφού με ήττα χάνεται ο στόχος τίτλου από τους γηπεδούχους και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό της ανόδου, από πλευράς των φιλοξενούμενων.

Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν τη φετινή σεζόν για 4η φορά μεταξύ τους, με απολογισμό από μία νίκη η κάθε μία και μία ισοπαλία.

Στον α' γύρο της κανονικής διάρκειας στον Άγιο Αντώνη, οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με σκορ 5-1, ενώ στο β'  στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 2-2.

Τέλος, στο πρώτο παιχνίδι των playoffs, οι γηπεδούχοι είχαν πάρει εκτός έδρας νίκη στον Άγιο Αντώνη με σκορ 3-1!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρας και Χαρ. Τοττάκης.

            

Την ίδια ώρα στο "Α.Ο. Παλληξουριακός" στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2023-2024, με το δεύτερο και κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι, μεταξύ Αστέρα Ληξουρίου - Α.Ο.Κ.Ι.. 

Ένα κομβικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, όπου με νίκη μπορούν ακόμη και να "κλειδώσουν" θέση την επόμενη περίοδο στη "μεγάλη" κατηγορία, αλλά και κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου του φετινού πρωταθλητή.

Οι γηπεδούχοι, μετά τη σπουδαία νίκη τους στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με αντίπαλο τον Α.Ο. Διλινάτων Β', την προηγούμενη αγωνιστική, συνέχισαν στην κορυφή, διατηρώντας τη διαφορά στο +5 από τον αυριανό τους αντίπαλο και με μία νέα θα βρεθούν, μισή ανάσα από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, έστω και αν οι "μελανόλευκοι", έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Οι φιλοξενούμενοι, την προηγούμενη αγωνιστική πήραν μεγάλη νίκη στο ίδιο γήπεδο, με αντίπαλο την Αναγέννηση και επέστρεψαν στο "κυνήγι" του πρωτοπόρου αυριανού τους αντιπάλου, αφού η διαφορά παρέμεινε στους +5, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Κομβικό λοιπόν το ντέρμπι, αφού όποιος επικρατήσει θα είναι το μεγάλο φαβορί αρχικά για την άνοδο και στη συνέχεια για τον τίτλο!

Στο "Α.Ο. Παλληξουριακός", σε ένα σπουδαίο ντέρμπι, οι δύο ομάδες είναι δεδομένο ότι, θα δώσουν μεγάλη "μάχη" για το τρίποντο για αυτό το περιμένουμε δυνατό και θεαματικό.

Τους μεν γηπεδούχους, που φαίνεται να έχουν πάρει τον αέρα του Α.Ο.Κ.Ι. μετρώντας ισάριθμες νίκες στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, να θέλουν να συνεχίσουν την κυριαρχία τους και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να βάλουν "φρένο" στον αντίπαλο τους και να γίνουν αυτοί το φαβορί του τίτλου!

Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας

Και εδώ οι δύο ομάδες θα συναντηθούν τη φετινή σεζόν για 4η φορά μεταξύ τους, με τους γηπεδούχους, να διατηρούν το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στις 2 προηγούμενες, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι επικράτησαν στον α' γύρο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 4-1, ενώ και στον β' στο Δημοτικό Ληξουρίου, είχαν πάρει τη νίκη με σκορ 6-2.

Επίσης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στον α' γύρο των playoffs πριν από 3 εβδομάδες, είχαν επικρατήσει και πάλι με σκορ 3-2!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Ε. Κατερέλο.

        
Η βαθμολογία

α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Αστέρας Ληξ.
3
2
0
1
5 - 3
10
2.
Α.Ο.Κ.Ι.
2
1
0
1
3 - 3
05
3.
Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.
3
1
0
2
2 - 4
04
4.
Α.Ο. Διλινάτων Β'
2
1
0
1
3 - 3
03

         

Η επόμενη (5η) αγωνιστική των Playoffs
(Κυριακή 28/4/2024)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Διλινάτων Β' - Α.Ο.Κ.Ι.

2.

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ. - Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου