Κυριακή, Απριλίου 14

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο μεγάλος αγώνας Kefalonia Backyard Ultra

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο μεγάλος αγώνας Kefalonia Backyard Ultra, με νικητή τον Γ. Ζαχαριάδη ΤΕΜΟΝ Α.Ε.Κ., ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη του στην Α.Ε.Κ. στον Πόντο και την προσφυγιά.

Ήταν ένας συγκλονιστικός αγώνας, απόλυτα πετυχημένος οργανωτικά, αλλά και από συμμετοχές, αφού έτρεξαν συνολικά 98 αθλητές για περισσότερο από ένα 24ωρο συνεχόμενα.

Στο τέλος, όλοι φιλοξενούμενοι και μη, είχαν να πουν τα καλύτερα για την οργανωτική επιτροπή (Γ. Ισαουί, Γ. Λαμπίρης, Γ. Ποταμιάνος και Α. Βασιλάτου), τον συνδιοργανωτή Π.Σ. Φωκάτων με επικεφαλής τον πρόεδρο του Ν. Φωκά, αλλά και την πανέμορφη διαδρομή που έτρεξαν.

Πραγματικά μιλήσαμε με τους περισσότερους αθλητές εκτός νησιού και όλοι μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, όπως και για τις σπάνιες ομορφιές του νησιού μας.

Ένα αποτέλεσμα που βγήκε μέσα από σκληρή δουλειά, αγωνία, ξενύχτια και τους δικαίωσε απόλυτα, δείχνοντας πολύ ευχαριστημένοι, παρά την κούραση και το τρέξιμο των τελευταίων ημερών!

Οι 3 πρώτοι της τελικής κατάταξης ήταν:

Άνδρες

1. Ζαχαριάδης Γιώργος ΤΕΜΟΝ ΑΕΚ με 26 κύκλους (174.356)

2. Λεωνίδης Αναστάσιος με 25 κύκλους (167.65)

3. Ανδρεάδης Ευριπίδης με 19 κύκλους (127.414)

Γυναίκες

1. Μπράνη Όλγα με 9 κύκλους (60.354)

2. Robyn Charlton με 8 κύκλους (53.648)

3. Κλεφτοπούλου Γιούλη με 6 κύκλους (40.236)

Μετά τον τερματισμό του τελευταίου αθλητή πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους τρεις πρώτους νικητές στους άνδρες (στις γυναίκες είχαν πραγματοποιηθεί χθες).

Τις απονομές έκαναν στο 3ο νικητή ο Γ. Ποταμιάνος μέλος της Ο.Ε., ο Ν. Φωκάς πρόεδρος του Π.Σ. Φωκάτων και η ψυχή των αγώνων μέλος της Ο.Ε. Γ. Ισαουί στον 1ο.

Ακολούθησαν χοροί του Πόντου προς τιμή του νικητή και πολλές φωτογραφήσεις, ιδιαίτερα μικρών παιδιών με τους αθλητές.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι προγραμματισμένοι παιδικοί αγώνες.

Εμείς, να συγχαρούμε τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση και το εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα, τους αθλητές για τις μοναδικές και πρωτόγνωρες εμπειρίες που μας χάρισαν και να ευχηθούμε του χρόνου πάλι να ξαναβρεθούμε όλοι, στον ίδιο χώρο για τον επόμενο 2ο αγώνα Kefalonia Backyard Ultra 2025!

Συγχαρητήρια επίσης και στον κόσμο που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και βοήθησε σημαντικά την διοργάνωση.

Σηματική ήταν επίσης η βοήθεια της τοπικής τροχαίας, των ιατρών που κάλυψαν τον αγώνα, της Εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας κ.α.

Αργότερα μεγάλο φωτορεπορτάζ από τη χθεσινή βραδινή, τη σημερινή ημέρα και τις απονομές.........

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου