Τρίτη, Απριλίου 9

Η pregame της 5ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2023-2024...

Συνεχίζονται με την 5η αγωνιστική τα playoffs του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και πλέον χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και από την προηγούμενη αγωνιστική, ο τίτλος "ταξίδεψε" στο Ληξούρι για λογαριασμό του νταμπλούχου Παλληξουριακού.

Αυτό είναι το 4ο σερί και δείχνει ότι, τοπικό ποδόσφαιρο σημαίνει Ληξούρι και Παλληξουριακός! 

Φυσικά τίποτε δεν έρχεται τυχαία, αλλά με πολύ δουλειά, οργάνωση και σωστές κινήσεις. Απλά πράγματα!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αύριο Τετάρτη 10/4 στα δύο απογευματινά παιχνίδια, που όπως είπαμε δεν έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αντίθετα όμως έχουν τεράστιο αγωνιστικό και με τις ομάδες "λυμένες", χωρίς άγχος, μας κάνει αισιόδοξους ότι, θα παρακολουθήσουμε συναρπαστικά παιχνίδι.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Δ.Α.Κ., όπου η Εικοσιμία θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα βάλει "φρένο" στη διοργάνωση στον αντίπαλο της και ο Παλληξουριακός να ολοκληρώσει αήττητος, με το απόλυτο!

Στο άλλο, το τοπικό του Καραβόμυλου, μεταξύ Σάμης - Πυλαριακού, οι δύο ομάδες θέλουν νίκη, προκειμένου να διεκδικήσουν από την ομάδα της Λειβαθούς την 2η και πολύ τιμητική θέση της τελικής κατάταξης, αλλά και για το γόητρο οι πρώτες, λόγω του χαρακτήρα του.


Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Τετάρτη  10-4-2024  ώρα:17:00

Δημοτικό Καραβόμυλου

Α.Ο. Σάμης - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Τοττάκης

Χαράλαμπος

Αντωνιάδης Ν.

Μπαζάρογλου Π.

2.

Τετάρτη  10-4-2024  ώρα:17:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Παλληξουριακός

Θωμάς

Βασίλης

Καραΐσκος Απ.

Πλαχούρας Στ.

            

Τετάρτη  10/4/2024

Με το ενδιαφέρον από την αγωνιστική του πλευρά παιχνίδι, το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Α.Ο. Σάμης και Πυλαριακό, αύριο Τετάρτη 10/4 στις 5 το απόγευμα στον Καραβόμυλο, ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι, εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά σε ότι έχει να κάνει με τον πρωταθλητή, στο οποίο όμως οι δύο αντίπαλοι θέλουν τη νίκη για το γόητρο, αλλά και να διεκδικήσουν μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, τη 2η τιμητική θέση της τελικής κατάταξης.

Την περασμένη αγωνιστική, η οποία έδωσε και τον φετινό πρωταθλητή, οι γηπεδούχοι πήραν την 1η και σημαντική νίκη τους στη σειρά, στο ίδιο γήπεδο, με αντίπαλο τον Α.Ο. Εικοσιμίας και πλέον βάζουν στόχο για την 2η θέση!

Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι με πολλές ελλείψεις, γνώρισαν μία φυσιολογική ήττα από τον νταμπλούχο Παλληξουριακό στον Άγιο Αντώνη με σκορ 3-0. Και εδώ ο στόχος είναι ο ίδιος.

Την Κυριακή, στον Καραβόμυλο περιμένουμε ένα ανοικτό - επιθετικό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και τις δυο ομάδες ικανές για τη νίκη. 

Μία νίκη γοήτρου, αφού μιλάμε για το τοπικό της περιοχής!

Αποτελέσματα κυπέλλου - κανονικής διάρκειας και α' γύρου playoffs

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους τη φετινή σεζόν για 6η φορά και οι γηπεδούχοι μετρούν 2 νίκες - 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ οι φιλοξενούμενοι 1 νίκη - 2 ισοπαλίες και 2 ήττες!

Οι 5 προηγούμενες ήταν: Για τα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου, όπου η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου είχε πάρει την πρόκριση, με νίκη 4-0 στα Μακρυώτικα και ισοπαλία 1-1 στον επαναληπτικό του Καραβόμυλου.

Για το πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες έχουν από μία εκτός έδρας νίκη. 

Συγκεκριμένα στον α' γύρο στα Μακρυώτικα 4-1 για τη Σάμη και 1-0 στον Καραβόμυλο για τον Πυλαριακό στον β'!

Τέλος για τα playoffs, στο παιχνίδι του α' γύρου στα Μακρυώτικα, θα αναδειχούν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Διαιτητής ο κ. Χ. Τοττάκης με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδης και Π. Μπαζάρογλου.

            

Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η 5η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, με το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, το ντέρμπι του προγράμματος μεταξύ Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Παλληξουριακού.

Φυσικά και δεν υπάρχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, σε ότι έχει να κάνει με τον πρωταθλητή, όμως έχει τεράστιο αγωνιστικό, από τις δύο πλευρές, τους στόχους των δύο ομάδων, αλλά και το γόητρο.

Αρχικά οι γηπεδούχοι θέλουν να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα καταφέρει να σταματήσει την "τρελή" πορεία των νταμπλούχων 2023-2024 και στη συνέχεια να ολοκληρώσουν τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και χαμόγελα στην 2η θέση. Φυσικά και το έργο τους είναι πολύ δύσκολο!

Από την άλλη οι "ερυθρόλευκοι", με μεγάλο κίνητρο την αήττητη με το απόλυτο κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και το γόητρο θέλουν να προσθέσουν το 23ο συνολικά τρίποντο της χρονιάς και το απόλυτο 23Χ23!!

Σίγουρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως θα παραταχθούν οι δύο ομάδες, όμως είναι δεδομένο ότι, οι πρωταθλητές βλέπουν το ντέρμπι με πολύ σοβαρότητα, όπως αυτό που ακολουθεί με τη Σάμη στο Ληξούρι και κυρίως σαν μία καλή ευκαιρία να προετοιμαστούν για τα δύσκολα παιχνίδια των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών Ε.Π.Σ., για άνοδο στη Γ' Εθνική της σεζόν 2024-2025.

Την περασμένη αγωνιστική, οι "ερυθρόλευκοι" του Ληξουριού, θα πάρουν τη νίκη στον Άγιο Αντώνη με αντίπαλο τον Πυλαριακό με σκορ 3-0, ενώ οι "κυανόλευκοι" από τη Λειβαθώ θα γνωρίσουν την ήττα στον Καραβόμυλο από τη Σάμη με σκορ 1-0. 

Αποτελέσματα που έκριναν και μαθηματικά τον πρωταθλητή, δύο "στροφές" πριν την ολοκλήρωση της χρονιάς!

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, την  Κυριακή το απόγευμα περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με γκολ, καλό θέαμα και "μάχη" για τη νίκη. Τους λόγους που έχει η κάθε μία τους εξηγήσαμε παραπάνω!

Αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας και του α' γύρου playoffs

Εδώ οι δύο ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους για 5η φορά τη φετινή σεζόν, με τους γηπεδούχους να διατηρούν το απόλυτο μέχρι τώρα 4Χ4.

Οι τέσσερις προηγούμενες ήταν: Για την Α' φάση του πρωταθλήματος, όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν, ισάριθμες φορές τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα 4-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στον α' γύρο και 2-1 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι στο β'.

Στο παιχνίδι του Α' γύρου των playoffs, στο Δημοτικό Ληξουρίου οι "ερυθρόλευκοι" πήραν και πάλι τη νίκη (3η στην περίοδο) με σκορ 3-0.

Τέλος, η τελευταία τους συνάντηση ήταν ο τελικός του τοπικού κυπέλλου, όπου ο Παλληξουριακός θα αναδειχθεί κυπελλούχος 2023-2024, με την 4η φετινή νίκη επί της αντιπάλου του με σκορ 3-0!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Στ. Πλαχούρα.

        
Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

16

4

4

0

0

10 - 00

2.

Α.Ο. Εικοσιμίας

07

4

2

0

2

11 - 04

3.

Α.Ο. Σάμης

04

4

1

1

2

 02 - 11

4.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός03     4   0   1    3   01 - 09

        

Η επόμενη (6η τελευταία) Αγωνιστική
(Playoffs - Κυριακή 14/4)

α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Σάμης
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Εικοσιμίας

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου