Τετάρτη, Απριλίου 10

Νικητής στο τοπικό ο Πυλαριακός 3-1 τη Σάμη με χατ τρικ του Αντ. Γιαννάτου

Σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Καραβόμυλου και στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Α' κατηγορίας, ο Α.Ο. Σάμης θα γνωρίσει την ήττα στο τοπικό από τον Πυλαριακό με σκορ 3-1 και οι φιλοξενούμενοι στο φινάλε θα διεκδικήσουν την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη σειρά από την Εικοσιμία, στο μεταξύ τους παιχνίδι στα Μακρυώτικα, όπου θέλουν μόνο νίκη για να τα καταφέρουν.

Ήταν μία νίκη γοήτρου, αφού σε τέτοια παιχνίδια και όταν έχει κριθεί ήδη ο πρωταθλητής, αποτελεί μία σημαντική επιτυχία, ενώ θυμίζουμε ότι ήταν και η πρώτη στη σειρά!

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με την ομάδα της Σάμης να έχει την κυκλοφορία της μπάλας καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και τους φιλοξενούμενους, να χτυπάνε στην κόντρα επίθεση με κύριο εκφραστή τον Αντ. Γιαννάτο που πέτυχε χατ τρικ.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 12’ ο Πυλαριακός θα είναι αυτός που θα ανοίξει το σκορ.

Ο Γιαννάτος θα κλέψει την μπάλα στο χώρο του κέντρου και δεξιά, θα κάνει την κούρσα, θα φτάσει μπροστά από την εστία του Παπαλεξάτου και με ψύχραιμο πλασέ θα πετύχει το 1-0.

Στο 23´ οι γηπεδούχοι θα φτάσουν κοντά στην ισοφάριση με τον Καρασαββίδη, έπειτα από λάθος γύρισμα των αμυντικών, με τον επιθετικό της Σάμης να πλασάρει και την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Δημ. Καλλιβωκά.

Στο 38’ η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα "ζευγαρώσει" τα δοκάρια της και πάλι με τον Καραγιαννάκη, μετά από καρφωτή κεφάλια, με την μπάλα και πάλι να σταματάει στο δοκάρι του Δημ. Καλλιβωκά.

Στο 40’ Ο Πυλαριακός θα σημειώσει το 0-2 με τον Κουμαριώτη να κάνει την σέντρα από δεξιά, ο Γιαννάτος θα βρει ελάχιστα την μπάλα με το κεφάλι, θα αιφνιδιάσει τον Παπαλεξάτο, και θα διπλασιάσει έτσι, τα τέρματα του αλλά και της ομάδας του στο τοπικό.

Αυτό το 0-2 θα είναι και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Με την έναρξη του δεύτερου, οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 52’ θα κερδίσουν πέναλτι με τον Κ. Μωραΐτη, ο οποίος θα ανατραπεί στην μεγάλη περιοχή.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Α. Αμούργης, ο οποίος θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Δημ. Καλλιβωκά, μειώνοντας έτσι το σκορ σε 1-2.

Στο 73’ όμως ο Πυλαριακός θα σημειώσει το 1-3 σε μια ακόμη αντεπίθεση, με τον Παπαλεξάτο να κάνει την παράλληλη πάσα από αριστερά και τον Γιαννάτο με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας έτσι χατ τρικ.

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στην τελευταία αγωνιστική, οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν την 2η θέση σε παιχνίδι με αντίπαλο την Εικοσιμία στην έδρα τους και θέλουν μόνο νίκη.

Οι γηπεδούχοι πολύ δύσκολα θα αποφύγουν την τελευταία θέση στη σειρά!

Διαιτητής ο κ. Χ. Τοττάκης με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Π. Μπαζάρογλου.

Συνθέσεις

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Παπαλεξάτος, Ζησιμάτος (57' Σπυράτος), Καππάτος (85' Παπαβασιλείου), Καραγιαννάκης, Αμούργης Α., Μετάι (46' Μωραΐτης Κ.), Καρασαββίδης, Περιβολάρης, Αλυσανδράτος Δ., Δελαπόρτας, Τουλάτος (57' Κλαουδάτος).

Πυλαριακός:(---):Δ. Καλλιβωκάς, Παπαδάτος, Ποταμιάνος Α., Γονατάς (46' Rexha – 49' λ.τ. Παπαλεξάτος), Σπανός, Μανωλάτος (46' Καλλιβωκάς Γ.), Γιαννάτος, Κουμαριώτης, Σινάι (18' Βασιλόπουλος), Σαλιάι, Σταμούλης.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου