Πέμπτη, Απριλίου 11

Με το κεφάλι ψηλά και υπερηφάνεια αποχαιρέτησε τα playoffs ο Ν.Ε.Ο.Λ.

Πάλεψε όσο μπορούσε ο Ν.Ε.Ο.Λ. να γυρίσει το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τα Τρίκαλα Basket, ιδιαίτερα στο τελευταίο 10λεπτο, όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός διεκδίσησης ανόδου στη elite League.

Στο Κλειστό Ληξουρίου προς το τέλος παρακολουθήσαμε ένα φοβερό παιχνίδι, τους γηπεδούχους να μένουν από το 7' του πρώτου δεκαλέπτου, χωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες τους τον Γ. Μπανάκα, όταν στο σημείο αυτό θα δοθούν δύο συνεχόμενες τεχνικές ποινές, σε μία φάση που ο αθλητής του ΝΕΟΛ, δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκε στον πρώτο διαιτητή, για ένα φάουλ με τον τελευταίο να εξαντλεί όλη την αυστηρότητα του και να στέλνει το αθλητή στα αποδυτήρια.

Ένα κομβικό σημείο για το παιχνίδι και την εξέλιξη του, που έφερε κάποιον εκνευρισμό και το εκμεταλλεύθηκαν αυτό οι φιλοξενούμενοι των Τρικάλων, φτιάχνοντας διψήφιες διαφορές, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Σιλάντζι ο οποίος πέτυχε 21 πόντους.

Στο 4ο δεκάλεπτο που το παιχνίδι έσπαζε καρδιές, η ομάδα του Π. Καυκή βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και προσπάθησε, ευρισκόμενη πίσω -22 πόντους να κάνει το θαύμα, πλησιάζοντας στο καλάθι, λίγο πριν το τέλος αλλά μέχρι εκεί, αφού δεν μπόρεσε να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα και τη λήξη να τον βρίσκει πίσω στο σκορ 82-86.

Αυτή φυσικά η ήττα δεν μπορεί να χαλάσει την όμορφη εικόνα που έφτιαξε αυτή η ομάδα, με πολύ δουλειά και σωστή καθοδήγηση από τον coach π. Καυκή, όλη την περίοδο. Κάτι που της έχει αναγνωριστεί από όλες τις ομάδες.

Σίγουρα, ολοκλήρωσε τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι, πραγματοποιώντας έναν άθλο με τη συμμετοχή της στα playoffs ανόδου.

Ένα πρωτόγνωρο γεγονός για ομάδα της Κεφαλονιάς και ο Ν.Ε.Ο.Λ., το καμάρι της Κεφαλονιάς το κατάφερε και αυτό!

Δεν μένει παρά να συγχαρούμε όλο τον οργανισμό του Ν.Ε.Ο.Λ., την τεχνική ηγεσία, τους αθλητές για το όμορφο φετινό του ταξίδι που μας πρόσφεραν και να ευχηθούμε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από αυτή που μόλις ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας!

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Αίολος Αγυιας έφερε τη σειρά, με αντίπαλο την Νηαρ Ήστ σε 3ο παιχνίδι, αφού θα επικρατήσει στην έδρα του εύκολα με σκορ 68-40!

Τα δεκάλεπτα: 16-29, 20-26, 13-16, 33-15

Διαιτητές:Μαρτινάκος - Σιδέρης - Δ. Παπαγεωργίου

Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου:(Καυκής), Ραϊσεβιτς 24 (3), Μακαριάδης 5 (1), Κοντούδης 12 (1), Μπακέας 9 (2), Μόσιαλος 6, Μαρούλης 4, Τσούκας 13 (3), Ματσούκης 2, Τρυφωνόπουλος 5, Μανάκας 2.

Τρίκαλα Basket:(Γιαπλές), Αναγνωστόπουλος 19, Τσιαβές 7, Σιλάντζι 21 (5), Βαβάτσικος 10, Αργυρούλης 7, Κολότσιος 8 (2), Νέσης 5 (1), Μπουργάνος 9 (1), Πρέκας, Μπαλόπουλος.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου