Κυριακή, Δεκεμβρίου 4

"ΠΑΛΕΥΕΙ" ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
ΕΛΑΜΨΕ” Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 4-0 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ 5Χ5
ΜΕ ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ 2-1 ΤΙΣ ΒΡΑΣΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΠΑΛΑΙΨΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
ΝΕΑ ΗΤΤΑ 2-0 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ



      Ούτε η 5η αγωνιστική «έμελλε» να είναι η τυχερή της Εικοσιμίας αφού γνώρισε νέα ήττα αυτή την φορά 2-0 στα Φιλιατρά από την τοπική Εράνη. Έτσι το αρνητικό σερί έφτασε στις τέσσαρες συνεχόμενες ήττες και τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν άσχημη τροπή για την εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου που πρέπει το συντομότερο δυνατόν να σηκώσει «κεφάλι» και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.
      Και δεν γνωρίζουμε αν αυτό μπορεί να συμβεί την επόμενη αγωνιστική στις Κεραμειές και με αντίπαλο τον ΠΦΟ Πανόπουλο μια ομάδα που διαθέτει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας και ο στόχος του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
     Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα η ομάδα μας για μια ακόμη φορά στάθηκε αξιόλογα στο γήπεδο απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολυετή παρουσία στο πρωτάθλημα πάλαιψε έχασε ευκαιρίες για να κάνει την έκπληξη αλλά κάτι φταίει που πρέπει να βρεθεί γρήγορα πριν να είναι αργά. Μέχρι το 35΄ το μάτς ήταν αρκετά ισοροπημένο με ελαφρώς καλύτερη την Εράνη.
Φάσεις και γκολ
      Στο 7΄οι γηπεδούχοι χάνουν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Γρηγοράκης με ψηλοκρεμαστή πάσα βρίσκει μόνο τον Κουτσουρέ στο ύψος του πέναλτυ με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή της Εράνης να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
       Στο 14΄ ο Αντωνάτος χάνει μεγάλη ευκαιρία να βάλει οδηγό την ομάδα του αφού δεν εκμεταλεύθηκε το “δώρο” του Λυμπερόπουλου ο οποίος στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα του και χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του επιθετικού της ομάδας μας του έδωσε ένα έτοιμο γκόλ, όμως το πολύ κακό πλασέ του έσωσε ο Αθανασόπουλος.
      Στο 36΄ έρχεται το 1-0 για τους γηπεδούχους ύστερα από πέναλτυ που υπέπεσε ο Καραίσκος σε ανατροπή επί του Μικελάτου. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτσουρές ανοίγοντας το σκορ.
      Δυο λεπτά και αργότερα συγκεκριμένα στο 40΄η πολύπειρη ομάδα των Φιλιατρών εκμεταλευόμενη το στιγμιαίο “μούδιασμα” των παικτών μας πετυχαίνει το 2-0 βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις όποιες φιλοδοξίες της Εικοσιμίας για κάτι καλό.
     Συγκεκριμένα ο Γρηγοράκης με σέντρα από αριστερά φέρνει τον Κόλλια μόνο με τον Καραίσκο και τον τερματοφύλακα μας να κάνει εκπληκτική απόκρουση στην πρώτη κεφαλιά του επιθετικού της Εράνης για να ξαναέρθει η μπάλα στον ίδιο το πλασέ του οποίου την στέλνει για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Εικοσιμίας.
      Στο 53΄ η Εικοσιμία θα συνεχίσει για το υπόλοιπο του αγώνα με “δέκα” αφού αποβάλλεται δικαιολογημένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χρ. Μινέτος.
      Ευκαιρία να μειώσει και να μπεί και πάλι στο παιχνίδι έχασε η Εικοσιμία στο 67΄όταν από την πάσα του Αντωνάτου ο Πολλάκης μπαίνει στην περιοχή σε θέση μέσα δεξιά αλλά το πλασέ του αποκρούει ο Αθανασόπουλος.
      Τέλος στην τελευταία φάση του αγώνα στα 84΄ η κεφαλιά του Ντινιώτη μετά την πολύ ωραία σέντρα του Κουτσουρέ περνάει ελάχιστα άουτ.
Μέτρια η διαιτησία του κ. Γκοτσόπουλου
Οι Συνθέσεις:
Εράνη Φιλ.:(Ν. Κακαλέτρης),Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Λυμπερόπουλος, Μπαστακός, Ντινιώτης, Κώτσος (64′ Χρονόπουλος), Μικελάτος, Κουτσουρές, Α. Γεωργιόπουλος, Μ. Γρηγορακάκης (74′ Ανδρεόπουλος), Κόλλιας (80′ Νινιός).
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος),Καραϊσκος, Κουμαλιώτης, Κουλάκης, Χ. Μινέτος, Τζωρτζάτος, Αλεξανδράτος, Πολλάκης, Αποστολάτος (63′ Γ. Μινέτος), Αντωνάτος (85′ Στεφανάτος), Μπούσι, Ντουκάϊ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 5 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
15
11 – 1
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
11
12 – 3
3.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
10
9 – 5
4.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
10
5 – 2
5.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
9
5 – 2
6.
ΑΧΑΪΚΗ
7
4 – 2
7.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
7
8 – 6
8.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
7
7 – 6
9.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
6
4 – 2
10.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
4
8 – 9 
11.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
4
3 – 9
12.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
3
4 – 5
13.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
2
1 – 14
14.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
0
2 – 14
                                    Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
2.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
3.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ. – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
4.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – ΑΧΑΪΚΗ
5.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
6.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡ. – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝ.
7.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ - ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ


ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΩΝΑ. ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ SPORTSTHEA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου