Πέμπτη, Δεκεμβρίου 8

Δ.Τ. Α.Σ.Κ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

8/12/2011

Αποστολή στην Πάτρα για τον ΑΣΚ
     Έπειτα από μία εβδομάδα αγωνιστικής απραξίας, οι άνδρες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, επιστρέφουν στην δράση αντιμετωπίζοντας την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου (12.15) στο κλειστό των Ροίτικων την ΕΑ Παραλίας.
Ο ΑΣΚ μετράει μία νίκη και μία ήττα σε δύο αναμετρήσεις, ενώ η ομάδα της Πάτρας παραμένει αήττητη έπειτα από δύο αγώνες.

Πρεμιέρα στην τελική φάση με Παναχαϊκή οι Παίδες
     Πρεμιέρα στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η θα κάνουν οι εκπληκτικοί παίδες του ΑΣΚ. Μετά την αήττητη πρωτιά που ήρθε στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, τα πιτσιρίκια του Λεωνίδα Παπαδάτου θα ταξιδέψουν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στην Πάτρα, όπου στις 12.30 θα αντιμετωπίσουν την Παναχαϊκή.
Στον όμιλο του ΑΣΚ, βρίσκονται επίσης ο ΝΕΟΛ και ο Απόλλωνας.
     Με δηλώσεις του στο αθλητικό blog sportsthea, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Θανάσης Μουίκης τόνισε τα εξής: «Η κλήρωση μας έφερε σε έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο. Όμως έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας Λεωνίδα Παπαδάτο και στα παιδιά και ελπίζω ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, κάτι που δεν τους είναι άγνωστο αφού και πέρυσι το είχαν πετύχει και μάλιστα στην τελική κατάταξη είχαν τερματίσει τρίτοι. Με την ευκαιρία να ευχηθώ και στον Ν.Ε.Ο.Λ. καλή επιτυχία σε αυτή την φάση». 
     Για όλα τα θέματα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.askefalonia.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου