Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19

Δ.Τ. Α.Σ.Κ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18/12/2011

Στο τέλος λύγισε ο ΑΣΚ
     Οι άνδρες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις στο Αίγιο κόντρα στην τοπική ΕΦΑ, ωστόσο στο τέλος λύγισαν και ηττήθηκαν με 56-51
     Παρά την ήττα και με δεδομένο τις σημαντικότατες απουσίες στους ψηλούς (δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Μαγουλάς και Πορτελάνος), ο ΑΣΚ έκανε την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση και έχασε στις λεπτομέρειες

Σούπερ Καραπέτσαs
     Καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Νίκος Καραπέτσας, ο οποίος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση τελείωσε το παιχνίδι με 27 πόντους με 5 τρίποντα, ενώ πολύ καλός ήταν και ο αδελφός του Βαγγέλης, ο οποίος σημείωσε 11 πόντους
     Καλή η διαιτησία της Αναγνωστοπούλου  και του Κωτσίρη. 
Δεκάλεπτα: 16-10, 28-18, 43-38,56-51
ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ : Καραφωτιάς Μ. 10, Καραφωτιάς Αρ. 8, Κωσταντακόπουλος  14, Βαγενάς 8, Χατζηβασιλείου 5, Τσιάρας 5, Βασιλείου 4, Δούσκας 2, Μέρμηγκας. 
ΑΣΚ (Πάνος Ματιάτος): Καραπέτσας Ν. 27 (5), Καραπέτσας Β. 11 (1), Σαρρής 2, Καβαλιεράτος 2, Γεμενετζής 7 (1), Βαρδαραμάτος 2, Κρητικός, Κανουτάς, Πλέσσας.
Μια νίκη μία ήττα για τους «λαβωμένους» παίδες
    Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τους «λαβωμένους»  παίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου.
     Η νίκη που ισχυροποίησε τη θέση στην 2η φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η ήρθε το Σάββατο το απόγευμα κόντρα στην Απολλωνιάδα, την οποία οι παίδες νίκησαν με 34-30.
     Την Κυριακή η Παναχαϊκή κατάφερε να υποτάξει τους παίκτες της ομάδας μας με 38-34, ωστόσο ο ΑΣΚ έχει το πλεονέκτημα και σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς κράτησε την διαφορά με την οποία είχε κερδίσει την Παναχαϊκή στην Πάτρα την προηγούμενη εβδομάδα.
     Φυσικά, η προσπάθεια όλων των παιδιών που χρησιμοποίησε ο Λεωνίδας Παπαδάτος ήταν τεράστια, δεδομένου και των σημαντικότατων απουσιών που είχε η ομάδα εξαιτίας των τραυματισμών του Βαγγέλη Σπανού και του Ανδρέα Πορτελάνου.
      Στο παιχνίδι με την Απολλωνιάδα αγωνίστηκαν  για τον ΑΣΚ οι εξής παίκτες: Χρηστάτος, Παλημέρης 12, Ταραζής 11, Παγώνης 3 (1), Ανδρικόπουλος 3, Καλαφάτης 6. 
     Στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή αγωνίστηκαν οι εξής παίκτες: Παλημέρης 9 (1), Καλαφάτης 9 (1), Παγώνης 1, Ανδρικόπουλος 1, Ταραζής 13 (1), Χρηστάτος.

Για όλα τα θέματα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.askefalonia.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου