Δευτέρα, Δεκεμβρίου 5

Δ.Τ. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ


Ο Α.Ο. Εικοσιμίας στάθηκε ως ίσος προς ίσο για 88 λεπτά, ωστόσο ένα δίλεπτο προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (37ο και 38ο λεπτό) ήταν ικανό να της κόψει τα φτερά και να γνωρίσει εν τέλει την ήττα από την Εράνη στα Φιλιατρά με 2-0.


Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στο δίλεπτο 37’ και 38’ όταν και δέχθηκε τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση. Το πρώτο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουτσουρέ, (ανατροπή του Μικελάτου από τον Καραϊσκο). Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν το σκορ, με τον Κόλλια, ο οποίος έπειτα από σέντρα και κεφαλιά που απέκρουσε ο γκολκίπερ της Εικοσιμίας, με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον Καραϊσκο.

Φυσικά το σκηνικό θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετικό, αν στο 16’ ο Κωστής Αντωνάτος, έπειτα από λάθος γύρισμα της άμυνας της Εράνης, είχε καταφέρει να νικήσει στο τετ- α τετ τον τερματοφύλακα Αθανασόπουλο.

Η ομάδα μας έμεινε και με δέκα παίκτες στο 52’, έπειτα από την αποβολή του Χρήστου Μινέτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά και πάλι και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, στάθηκε πάρα πολύ καλά και δημιούργησε και ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ.

Την επόμενη αγωνιστική η Εικοσιμία, θα αντιμετωπίσει στις Κεραμειές το φιλόδοξο Πανόπουλο.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Λυμπερόπουλος, Μπαστάκος, Ντινιώτης, Κώτσος (66’ Χρονόπουλος), Μικελάτος, Κουτσουρές, Γεωργιόπουλος, Γρηγορακάκης (70’ Ανδρεόπουλος), Κόλλιας (80’ Νινιός).

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ (Δημήτρης Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Κουλάκης, Τζωρτζάτος, Χρ. Μινέτος, Κουμαριώτης, Αλεξανδράτος, Αποστολάτος (65’ Γ. Μινέτος), Μπούσι, Πολλάκης, Αντωνάτος (85’ Στεφανάτος), Ντουκάι.

«Σταθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο αρκετά καλά, έχοντας αμυντικούς προσανατολισμούς. Είχαμε μία ευκαιρία καλή να σκοράρουμε που εκεί θα άλλαζε και το παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να το κάνουμε. Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι μετά τη φάση του πέναλτι, δεχθήκαμε και το γκολ στο επόμενο λεπτό και κάτσαμε εντελώς. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι παίζαμε με αριθμητικό μειονέκτημα για 40 λεπτά, το παλέψαμε και κρατάμε την εμφάνιση που θεωρώ ότι παρά και την κούραση του ταξιδιού, ήταν αξιοπρεπής» δήλωσε ο προπονητής Δημήτρης Ζησιμάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου