Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ
      Με μεγάλη επιτυχία έγινε σήμερα το απόγευμα στα Φαρακλάτα ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ της μικτής ομάδας Α΄κατηγορίας και της μικτής Β΄κατηγορίας - Σωμάτων Ασφαλείας Κεφαλονιάς.
     Ένας αγώνας που έστειλε μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας στα παιδιά (έγινε προς τιμήν τους) του ορφανοτροφείου Αργοστολίου “ο Σωτήρ” ότι δίπλα τους υπάρχουν άνθρωποι που τους νιάζονται τούτες τις Άγιες μέρες.

Μάλιστα ήταν εκεί και παρακολούθησαν τον αγώνα σαν δείγμα ευχαριστίας προς τους διοργανωτές.
     Όλα τα Σωματεία βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση αλλά η ψυχή της ήταν και πάλι ο εμπνευστής της πρόεδρος των Φωκάστων κ. Νίκος Φωκάς.
    Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμμετείχαν αλλά και τους διαιτητές.
     Παρόντες από την ΕΠΣΚΙ ο πρόεδρος της κ. Β. Μαζαράκης, ο αντιπρόεδρος κ. Θ. Βαλσαμής, ο πρόεδρος της επιτροπής Π & Κ. κ. Ηλίας Κουρκουμέλης το μέλος της ΕΠΣΚΙ και πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας κ. Δημήτρης Καλιβωκάς μαζί με το μέλος αυτής κ. Παν. Βασιλάτο, παράγοντες Σωματείων αλλά και ποδοσφαιριστές από το τοπικό ποδόσφαιρο.
     Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν όπως είναι γνωστό στα παιδιά του ορφανοτροφείου Αργοστολίου “ο Σωτήρ”.
     Για την ιστορία και μόνο να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η μικτή ομάδα της Α΄ κατηγορίας με σκορ 2-0 με τα δυο τέρματα που πέτυχε στα τελευταία λεπτά ο Γιωρ. Αναλυτής των Διλινάτων.
Διατητής ήταν ο κ. Π. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο Δημ. και Κωστόπουλο Σερ.
Οι συνθέσεις
Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: (Ν. Βουτσινάς), Γιαννάς, Τζάκης, Κλειτογιάννης, Αναλυτής Θεοδ., Ψάλτης, Λούλουδας, Παγουλάτος, Αναλυτής Γ., Κουμαριώτης Δημ., Πολλάτος Αλ., Μπαζάρογλου Περ.
Έπαιξαν στο β΄ ημίχρονο και οι: Ζαμπαύτης Θεοδ., Αναγνώστης.
Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: (Μ. Αθηναίος-Β. Μιχαλάτος), Τσινήλας, Ρικάϊ, Ζησιμάτος, Πολυδωράτος, Βιτωράτος, Πρεβεζιάνος, Κοτίνης, Μωραϊτης Νικ., Πρεντάνος, Τζωρτζάτος Χρ., Λυμπερόπουλος Κ.
Έπαιξαν στο β΄ ημίχρονο και οι: Γονατάς, Μιχελής, Σταμένης, Σκιαδαρέσης.

     Δηλώσεις:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣΚΙ)
Έχει καθιερωθεί να γίνεται κάθε χρόνο αυτό το παιχνίδι για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η ΕΠΣ-ΚΙ έχει απλά την αιγίδα, αλλά η πρωτοβουλία ανήκει στον κ. Νίκο Φωκά, τον κ. Θέμη Βαλσαμή και λοιπά Σωματεία. Νάμαστε καλά και του χρόνου και κάθε χρόνο να υπάρχει κατ΄ αρχήν η Ένωση και τα Σωματεία για να γίνονται αυτές οι δραστηριότητες. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους.




ΘΕΜΙΣ ΒΑΛΣΑΜΗΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣΚΙ)

Μετά την περυσινή επιτυχή διοργάνωση συνεχίστηκε με την ίδια επιτυχία και φέτος και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και η ΕΠΣΚΙ θα είναι πάντοτε κοντά σε τέτοιες εκδηλώσεις.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠ.Π.&Κ.Ε. ΕΠΣΚΙ)
Με την σειρά μου θέλω να ευχηθώ κατ΄ αρχήν για τις Άγιες Ημέρες σε όλον τον κόσμο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με υγεία και επιτυχίες.Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί συνέχεια του περυσινού και η Ένωσή μας το στηρίζει,όπως και στο μέλλον θα στηρίξει ανάλογες εκδηλώσεις και προσπάθειες, ώστε να χαρίσουμε χαμόγελο και αισιοδοξία σε ανθρώπους και ειδικά παιδιά, που το έχουν ανάγκη, σε μια πολύ ιδιαίτερη εποχή για όλους μας.
Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
ΝΙΚΟΣ ΦΩΚΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ)
Μετά την περυσινή επιτυχία της διοργάνωσης συνεχίσαμε και φέτος, αλλά αυτήν την φορά όλες μαζί οι ομάδες, οι διαιτητές και τα Σώματα Ασφαλείας. Σκοπός μας είναι να καθιερωθεί ως γιορτή του ποδοσφαίρου παράλληλα με τον φιλανθρωπικό σκοπό του, στέλνοντας μήνυμα στους συνανθρώπους μας ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους σκέφτονται ειδικά αυτές τις ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ)
Ευχές, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλον τον κόσμο, με υγεία και χαμόγελο στις δύσκολες εποχές που ζούμε και ιδιαίτερα στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που και αυτοί αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα.
Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης, που τείνει να γίνει θεσμός και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να στηρίζουμε και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις και όχι μόνο τις εορταστικές ημέρες.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)
Πρώτα να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους για την ωραία αυτή προσπάθεια, που πλέον έχει γίνει θεσμός και έχουν στην σκέψη τους να βοηθήσουν συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη αυτές τις Άγιες ημέρες.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.



ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)
Από την πλευρά μου να δώσω συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στην όμορφη αυτή προσπάθεια προκειμένου στους δύσκολους καιρούς που περνάμε το τοπικό μας ποδόσφαιρο να δώσει χαρά και ελπίδα στους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη. Στους καιρούς μας πιστεύω ότι όλοι πρέπει να αναζητήσουμε ηθικά στηρίγματα να αντιπαρέλθουμε την οικονομική κρίση γιατί πιστεύω ότι το πρόβλημαμάλλον ηθικό είναι και λιγότερο οικονομικό. Τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις μας γεμίζουν με ελπίδα γιατί σα λαός αξίζουμε.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ SPORTSTHEA ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου