Δευτέρα, Δεκεμβρίου 5

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ........

Ας αρχίσουμε από τα υδάτινα σπορ αφού στο ποδόσφαιρο είχαμε "αναγκαστική" ανάπαυση.
Νέα νίκη για το Ν.Ο.Α., αυτή την φορά το "δύσμοιρο" Εθνικό.Σε ρυθμό ρελαντί τον νίκησε 8-4 και, όπως γράψαμε, τον "αποτελείωσε" χωρίς λύπηση!
Πώς κατάντησε, αλήθεια, αυτή η ιστορική ομάδα!
Αντε να περάσει ο επόμενος. Το Καλαμάκι θα το "ρουφήξει" και αυτό και μάλλον θα το στείλει παρέα με τον Εθνικό, αν φυσικά συμβεί αυτό.

Η 11η και τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου αργεί λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής και θα επαναρχίσει πια τον Φλεβάρη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτε αφού η ομάδα δεν θα χαλαρώσει σε καμμία περίπτωση.
Πολύς ο κόσμος και πάλι στο Κολυμβητήριο που έχει "αγκαλιάσει" την ομάδα. Στη θέση της και η Επιτροπή:
Μάκης-Τζέλος-Ανδρέας-Θοδωρής Παναγής, αυτήν την φορά όμως πολύ άνετοι.

Φωτό απαίτησε ο Πρόεδρος και αμέσως το αίτημά του έγινε αποδεκτό και μάλιστα με τον πρώτο προπονητή της ομάδας, τον Πάνο, που δεν χάνει αγώνα του Ν.Ο.Α. και το ζει πολύ μάλιστα!
Μαθαίνω για πολλές επιτυχίες και μετάλλια στο ιστιοπλοϊκό τμήμα της Προόδου Ιθάκης. Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο.

Στο Μπάσκετ τώρα...
Το Παιδικό του Α.Σ.Κ. αήττητο με 10χ10 και μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους, περιμένει μαζί με το Ν.Ε.Ο.Λ. την κλήρωση της Τρίτης για την συνέχεια της επόμενης φάσης.
Η ανδρική του Ν.Ε.Ο.Λ. χωρίς “ηρεμία” 'εχασε στην Πάτρα από τη Γαλήνη και έμεινε αρκετά πίσω.
Αντίθετα ο Α.Σ.Κ. Στην Β΄ κατηγορία δεν αγωνίστηκε αφού δεν είχε αγώνες πρωταθλήματος αυτή την αγωνιστική.

Και τώρα; Ο Βασιλιάς........

Άλλη μια αγωνιστική (5η) για την Εικοσιμία χωρίς να συγκεντρώσει βαθμό με νέα ήττα (4η συνεχόμενη). Αυτή την φορά 2-0 στα Φιλιατρά από την τοπική Εράνη.
Πάλι το πάλαιψε, άξιζε κάτι καλύτερο ... μα τι να το κάμεις..... Οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε και όχι οι καλές εμφανήσεις που δεν τις θυμάτε μετά από λίγο κανένας. Και όπως φαίνεται θα καθυστερήσει κι άλλο να γίνει αυτό αφού την Κυριακή αγωνίζεται με μια από τις διεκδικήτριες ομάδες του πρωταθλήματος και πολύ ενισχυμένη φέτος τον ΠΦΟ Πανόπουλο. Μακάρι νάνε διαφορετικά!!!!
Πάντως αυτό που ζητείται άμεσα είναι η ανάκαμψη. Πρέπει επιτέλους νάρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Η μέχρι στιγμής πορεία της Εικοσιμίας είναι από τις χειρότερες για εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου στο περιφερειακό πρωτάθλημα από άποψη βαθμολογίας γιατί αγωνιστικά παρουσιάζει καλό σύνολο που επαναλαμβάνουμε όμως ότι δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα.
Πρέπει να σταματήσουν τα λάθη στην ομάδα ώστε να έρθουν τα καλά αποτελέσματα και να ανέβει η πεσμένη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της γιατι αν αυτό δεν συμβεί προβλέπονται “μαύρες” μέρες και ακόμα είμαστε στην αρχή. Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα και πολύ δουλειά από όλους.
Στα δικά μας τώρα.......
Κατ΄ αρχήν να ευχαριστήσουμε τους φίλους που μας στέλνουν emails για την αγάπη και τα καλά τους λόγια.
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και μας κάνουν να νιώθουμε τεράστια ευθύνη απέναντι τους. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι σε αυτά που προσδοκούν και είναι η αγάπη τους για τον τοπικό αθλητισμό.
Όμως να τονίσουμε ότι δεν δημοσιεύονται γιατί από την αρχή δηλώσαμε ότι τα ανώνυμα δεν θα αναρτώνται για προφανείς λόγους. Ζητάμε συγνώμη αλλά μεγάλη είναι η σημασία ο καθένας που τα διαβάζει να ξέρει αυτόν που τα γράφει ώστε να σχηματίζει και την ανάλογη εικόνα. Επίσης να ζητήσουμε συγνώμη αν κάποιες φορές βγαίνουν κάποια λαθάκια, όμως δεν είμαστε επαγγελματίες ούτε διαθέτουμε ανάλογο εξοπλισμό. Σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι η προσπάθεια μας για το καλύτερο θα συνεχιστεί.
Αγωνιστική δραστηριότητα στα τοπικά πρωταθλήματα δεν υπήρχε αυτή την εβδομάδα. Για το σκεφτικό της απόφασης αυτής που μόνο καλό δεν έκανε στα Σωματεία ρωτήστε την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για τις ανάλογες εξηγήσεις αφού εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το σκεφτικό της.
Έμαθα μάλιστα ότι αυτή η απόφαση έφερε πολύ γκρίνια με πολύ παρασκήνιο!!!! Οι πληροφορίες που λένε ότι βγήκαν “μαχαίρια” και ακούστηκαν απειλές μόνο σοβαρές δεν μπορεί να είναι. Μάλλον κρίνονται υπερβολικές!!!! Ελα τώρα... λόγια καφενείου....
Το “ΒΟΥ” του είναι μεγάλο και ο αγώνας προβλέπεται σκληρός!!!! Θα δοθεί μέχρι τελικής πτώσης απ΄ότι μαθαίνω... Αναμονή λοιπόν τα ωραία έρχονται!!!! Ε ρε γλέντια που λέει και ο Εθνικός μας Ήρωας.
Πολύ μυστικοπάθεια σου λέω βρε παιδί μου. Όλα επί χάρτου γίνονται!!!! Στρατηγικό το σχέδιο για την μεγάλη μάχη...... κιχ δεν ακούγεται από τα στρατηγεία. Ούτε οι κοριοί μου έχουν νέα. Φανταστείτε λοιπόν τι έχει να γίνει!!! Τώρα για κάτι που ακούγονται περί αδιαφορίας ειναι αυτό που λένε βαράτε κι ας κλαίω!!!! Στο σχέδιο όλα μα όλα ....
Προς την τοπική επιτροπή διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Φιλαράκια όλοι οι Σύνδεσμοι της χώρας προκειμένου να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο τους αλλά και τους παράγοντες των Σωματείων σε αυτήν την μεγάλη οικονομική κρίση που βιώνουμε παίρνουν αποφάσεις και μειώνουν τα εξοδολόγια διαιτησίας!!!! Τελευταίο παράδειγμα η Άρτα όπου τα μείωσαν κατά 20%!!!!! Αλήθεια εδώ δε μπορούν να κάνουν κάτι; Έχουν δει κάθε Κυριακή τον τρόπο που τα μαζεύουν οι παράγοντες για να τα δώσουν και μάλιστα προκαταβολικά;
Αν λοιπόν κύριοι αγαπάτε το ποδόσφαιρο (και δεν το αμφιβάλλουμε), Αποδείξτε το. Ιδού η Ρόδος!!!
Περιμένουμε γενναίες αποφάσεις Δημήτρη Καλιβωκά και Γ. Μαζαράκη. Μεσα στα πολλά καλά που κάνατε φέτος κάντε και αυτό. Τα Σωματεία θα σας ευγνομωνούν!!!!!
Πυρετώδεις ετοιμασίες για το ανεξάρτητο πρωτάθλημα και με πολύ όμορφο τρόπο διεξαγωγής μάλιστα. Οι συμμετοχές μαθαίνω πολλές. Θα χορτάσει το μάτι μας μπάλα αλλά και οι ποδοσφαιριστές θα επεκτείνουν την ποδοσφαιρική τους δραστηριότητα.
Το τραγούδι για το λαϊκό καφενείο τελευταία μας πάει “γάντι”!!!!!
Κλείνοντας για σήμερα, είχαμε λίγα αφού δεν υπήρχε τοπική αθλητική δρστηριότητα, θα ήθελα να ενημερώσω όσους φίλους θέλουν και επιθυμούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του sportsthea με δικά τους κείμενα η αρθρογραφίες σχετικές με τον αθλητισμό να επικοινωνήσουν με το Email του site ή να μας τα στείλλουν απ΄ευθείας σε αυτό. Θέλουμε την δική σας συμμετοχή και είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε.
Τέλος φίλε ανώνυμε σε ευχαριστούμε για τα πολύ καλά σου λόγια και για την προτροπή σου να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά.
Όσο για τις συνεντεύξεις από του πρωταγωνιστές που μας ζητάς βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο και σε λίγες μέρες θα βγαίνουν ηχογραφημένες. Όσον αφορά το θέμα της διαιτησίας όλοι πρέπει να παραδεχτούμε ότι φέτος γίνεται μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια από την Επιτροπή διαιτησίας και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε, με αντίκτυπο στο σύνολο τους πολύ καλές διαιτησίες.
Στα περισσότερα από ότι μας γράφεις συμφωνούμε στο θέμα όμως αυτό έχουμε διαφορετικά άποψη σε κάποια. Η κριτική που κάνουμε στα παιχνίδια με όποιες γνώσεις διαθέτουμε γίνονται αντικειμενικά χωρίς εμπάθειες και το έχουμε τουλάχιστον αυτό αποδείξει. Η κρητική στον τομέα της διαιτησίας σίγουρα είναι δύσκολη αλλά και πολλές φορές υποκειμενική αφού κάθε φάση εξελίσσεται πολύ γρήγορα και δεν έχεις την δυνατότητα του ριπλέϊ, χωρίς αυτό να λέει ότι δεν κάνουμε λάθη αλλά τουλάχιστον προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί.
Πάντως σίγουρα σχόλια και απόψεις όπως τα δικά σου μας βοηθάνε πολύ αφού είναι καλοπροαίρετα και σοβαρά.
Αυτά για σήμερα πατριώτες την άλλη εβδομάδα με πολύ περισσότερα και λγότερη ας ελπίσουμ γκρίνια!!!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου