Κυριακή, Δεκεμβρίου 11

Δ.Τ. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
11/12/2011
Δεν τα κατάφερε η Εικοσιμία κόντρα στο Πανόπουλο
Την ήττα από το ΠΦΟ Πανόπουλο με 4-0 γνώρισε η Εικοσιμία στις Κεραμειές, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Δ’ Εθνικής.
Η ομάδα μας βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με δυο γκολ διαφορά ( στο 20’ και 21’) με σκόρερ τους Μπρή και Σπηλιόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο είχαν σκοράρει άλλες δύο φορές με τον πρώτο σκόρερ της περσινής περιόδου Σταυρό Γκέρτσο στο 35’ και στο 40’.

Στην επανάληψη η Εικοσιμία στάθηκε καλύτερα, κόντρα σε μία ομάδα με φιλοδοξίες και ένα πολύ υψηλό μπάτζετ, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.
«Παίξαμε με μία ομάδα ανωτέρου επιπέδου. Ήταν το μοναδικό παιχνίδι που δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Αδικούμαστε πάντως από την έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή μας στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, καθώς ακόμα και τον βαθμό που είχαμε κερδίσει στο γήπεδο με τις Βρασιές τον χάσαμε στα χαρτιά. Το Πανόπουλο ήταν η μοναδική ομάδα που παρουσιάστηκε εδώ τόσο δυνατή και δικαιότατα κέρδισε. Εγώ κρατάω μόνο την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο που δεν παρατήσαμε τα όπλα και ήμασταν συνεπέστατοι και αγωνιστικά πειθαρχημένοι. Εμάς ο στόχος μας είναι να αποκομίσουμε εμπειρίες και νομίζω ότι με εξαίρεση το σημερινό παιχνίδι, όλα τα άλλα τα έχουμε “χτυπήσει”. Θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές και να τονίσω ότι  θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ζησιμάτος.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Δ. Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Τζωρτζάτος, Κουλάκης (45’ Α. Κορσιάνος), Ντουκάι, Αλεξανδράτος, Αποστολάτος, Μπούσι (45’ Γερασιμάτος), Πολλάκης, Αντωνάτος, Γεωργόπουλος (75’ Στεφανάτος). 
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ (Λ. Αθανασόπουλος): Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος, Αναμουπλίδης, Μοσχογιάννης, Γουβαλάρης, Δαβουρλής, Μπρης, Παναγόπουλος, Γκέρτσος (81’ Ρετσίνας), Σπηλιώπουλος (58’ Θεοδωρακόπουλος),Σαραμαντάς ( 76’ Σίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου