Τρίτη, Δεκεμβρίου 6

ΚΛΗΡΩΣΗ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε.Σ.Κ.Α.Η.

ΚΛΗΡΩΣΗ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε.Σ.Κ.Α.Η.


      Πολύ άτυχες στάθηκαν οι παιδικές ομάδες του Α.Σ.Κ. και Ν.Ε.Ο.Λ. στην κλήρωση που έγινε σήμερα στην Πάτρα για την Β΄φάση του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Η..
      Οι ομάδες μας κληρώθηκαν στον 1ο όμιλο όπου θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες της Αχαϊκής και της Απολλωνιάδας σε έναν όμιλο τεσσάρων ομάδων.
      Ήταν ο μοναδικός όμιλος που συμμετέχουν δυο πρώτες ομάδες από την πρώτη φάση στοιχείο που κάνει την παραπάνω αναφορά μας πραγματική.
      Τώρα όσον αφορά τον Α.Σ.Κ. οι πιθανότητες «χτυπήσει» το Πατρινό δίδυμο είναι πολλές αφού όπως μας έδειξε στον α΄ γύρο έχει τέτοιες δυνατότητες. Άλλωστε σαν παρακαταθήκη έχει και την περυσινή του πορεία που έφτασε μέχρι τα τελικά του πρωταθλήματος καταλαμβάνοντας τελικά κάτω από αντίξοες συνθήκες την τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας.
      Ο Ν.Ε.Ο.Λ. από την άλλη θα προσπαθήσει κατ΄ αρχήν να αποκομίσει εμπειρίες από αυτήν του την συμμετοχή αλλά και να πετύχει το καλύτερο δυνατόν και την καλύτερη παρουσία του εκεί.
      Η Β΄ φάση ξεκινάει την Κυριακή με τις ομάδες μας αμφότερες να αγωνίζονται εκτός έδρας και συγκεκριμένα: Ο Α.Σ.Κ. στις 12:30 με την Παναχαϊκή σε πολύ σημαντικό ματς για την συνέχεια των δυο ομάδων και ο Ν.Ε.Ο.Λ. στις 12:15 με την πολύ δυνατή Απολλωνιάδα.
      Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κλήρωση τον Α.Σ.Κ. εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Θαν. Μουίκης ο οποίος μας δήλωσε:
«Η κλήρωση μας έφερε σε έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο. Όμως έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας τον Λ. Παπαδάτο και στα παιδιά και ελπίζω ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, κάτι που δεν τους είναι άγνωστο αφού και πέρυσι το είχαν πετύχει και μάλιστα στην τελική κατάταξη έιχαν τερματίσει τρίτοι. Με την ευκαιρία να ευχηθώ και στον Ν.Ε.Ο.Λ. καλή επιτυχία σε αυτή την φάση».
Δηλώσεις μας έκανε όμως και ο προπονητής του Ν.Ε.Ο.Λ. κ. Μ. Δούλιας:
     "Σίγουρα η συμμετοχή μας στην β΄ φάση του παιδικού πρωταθλήματος αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο αφού διαθέτουμε και την νεαρώτερη ηλικιακά ομάδα. Όσον αφορά την συμμετοχή μας στην φάση αυτή και σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο στόχος μας είναι να χαρούμε τα παιχνίδια μας αποκομίζοντας εμπειρίες για την συνέχεια".
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
<>
ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ ΦΑΣΗ 2011-2012

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗ 2011-2012



 


1ος ΟΜΙΛΟΣ
2ος ΟΜΙΛΟΣ
3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΙΓ ΣΦ
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ
ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΣ
ΝΈΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΓΑΣ ΠΥΡΓΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΟΥ
<>

<>
<>
<>
<>  <><>  <> <>   <><>  <><>   <><>   <><>  <> <>   <><>   <>














<>
 
<>
 








   






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου