Παρασκευή, Ιουλίου 17

Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ατρόμητους στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League

Europa League: Τα αποτελέσματα της χθεσινής αγωνιστικής

Μπορούν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος
Μια εκ των Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία) και Λίνφιλντ (Β. Ιρλανδία) θα βρει ο ΠΑΟΚ αντίπαλο στο γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Με ΑΪΚ Στοκχόλμης ή Σιράκ (Αρμενία) ο Ατρόμητος.
Ο Δικέφαλος που γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ, το βράδυ της Πέμπτης (16/7) καλείται να ανατρέψει αυτό το σκορ στον επαναληπτικό της Τούμπας την Πέμπτη (23/7) προκειμένου να βρεθεί στο γ' προκριματικό γύρο.
Εκεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βρει στο δρόμο της για πρόκριση στα πλέι οφ ή τη Σπάρτακ Τρνάβα από τη Σλοβακία ή τη Λίνφιλντ από τη Βόρεια Ιρλανδία. Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα την Πέμπτη (16/7) η Σπάρτακ επικράτησε στην έδρα της με 2-1.
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Τούμπα στις 30 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 6 Αυγούστου, στη Σλοβακία ή την Βόρειο Ιρλανδία
Με τη σειρά του ο Ατρόμητος στο γ' προκριματικό γύρο του Europa League θα διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ με τη νικήτρια του ζευγαριού ΑΪΚ Στοκχόλμης και την αρμενική Σιράκ με τη σουηδική ομάδα να έχει αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα πρόκρισης, καθώς στον πρώτο αγώνα την Πέμπτη (16/7) νίκησε εντός έδρας με 2-0. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Περιστέρι στις 30 Ιουλίου και η ρεβάνς στις 6 Αυγούστου.

Η κλήρωση για τα πλέι οφ θα γίνει στις 7 Αυγούστου στη Νιόν και τα παιχνίδια, που θα δώσουν θέσεις στους ομίλους, στις 20 και 27 Αυγούστου.
Πηγή:http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου