Τετάρτη, Ιουλίου 22

Kefalonia Open 2015... Τουρνουά Βετεράνων

svae

Σε πείσμα των εποχών, κόντρα στις δυσκολίες, αντιστεκόμαστε με γνώμονα την χαρά του παιγνιδιού που όλοι λατρεύουμε. Το τουρνουά στην Κεφαλλονιά είναι από τα must τουρνουά του ΣΒΑΕ. Και θα γίνει. Άλλωστε τους Κεφαλλονίτες τους αγαπάμε και μας αγαπάνε. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη γλυκιά μάντολα, στη μεθυστική ρομπόλα, στο τυρκουάζ του Μύρτου, στον ήλιο που δύει στην Ασσο;
O ΣΒΑΕ με σεβασμό στα μέλη του και λαμβάνοντας υπόψη την δυσχερή οικονομική πραγματικότητα συμφώνησε με τον Όμιλο η συμμετοχή να είναι 25 ευρώ. Επίσης η κατηγορία OPEN θα γίνει ώρες που δεν επιβαρύνουν το πρόγραμμα των βετεράνων. Όπως βλέπετε μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Επίσης ο συγκεκριμένος επιδιαιτητής στην Κεφαλλονιά ξέρει τη δουλειά του!
Όσον αφορά το θέμα των βαθμολογιών. Δυστυχώς η συνεργασία με την ομάδα που είχε αναλάβει τη βαθμολογία εξέπνευσε χωρίς έγκαιρη προειδοποίηση,παρότι οι οικονομικές απαιτήσεις είχαν καλυφθεί, γεγονός που μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, αφού περιμέναμε οτι οι βαθμολογίες από το τουρνουά της Χαλκίδας και πέρα θα είχαν περαστεί! Αντιμετωπίσαμε το χάος. Ευτυχώς βρήκαμε άξιο αντικαταστάτη. Οπότε σύντομα θα δείτε τις βαθμολογίες. Ξεχωριστές βαθμολογίες διπλών δεν θα προλάβουμε να έχουμε εντός του έτους. Ο αγωνιστικός κανονισμός και πάλι θα αλλάξει κατόπιν παρατηρήσεων που έχουν γίνει από τα μέλη μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Κουτσάφτη, βρίσκει πάντα λύσεις και μας ξελασπώνει. Η βοήθεια του είναι ανεκτίμητη.
Ακολουθεί η σχετική προκήρυξη..
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ
KEFALONIA OPEN 2015
Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης σε συνεργασία με τον ΣΒΑΕ, προκηρύσσει το βαθμολογούμενο τουρνουά Βετεράνων Ανδρών-Γυναικών, από 3 έως 9 Αυγούστου 2015. Το τουρνουά είναι βαθμολογούμενο και κατηγορίας 3 (grade 3). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του «ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΟΑ» (Αργοστόλι, 28100 Ελλάδα) και σε 4 διπλά γήπεδα green set και 1 μονό γήπεδο green set, στις παρακάτω κατηγορίες:
Open ΑΝΔΡΩΝ (από 14 και πάνω)
Open ΓΥΝΑΙΚΩΝ (από 14 και πάνω)
ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+
ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+, 45+, 50+
ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 35+, 50+
ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+, 45+
ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ (Α35+ & Γ30+), (Α50+ & Γ45+)
Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες συμμετοχές από 8, θα γίνεται συνένωση με την μικρότερη κατηγορία.
ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και οι αγώνες θα λήξουν την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015. Οι αγώνες θα αρχίζουν τις καθημερινές από τις 16:00 και πρωί από τις 08:00 εφόσον χρειαστεί. Η κατηγορία Open θα πραγματοποιηθεί μόνο τις πρωινές ώρες για λόγους διευκόλυνσης του προγράμματος…
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Λήξη δηλώσεων για μονά: Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 20:00μμ.
Λήξη δηλώσεων για διπλά: Σάββατο 1 Αυγούστου στις 20:00μμ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του ΣΒΑΕ και τα μέλη του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με e-mail στο kefoa@yahoo.gr, με fax 2671022049 ή τηλεφωνικά 2671022049 & 6974470485. Πρέπει να αναφέρονται: Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο και οι επιθυμητές κατηγορίες. Στις αιτήσεις, που αφορούν στις κατηγορίες διπλών, θα πρέπει να αναφέρονται τα παραπάνω και για τους δύο συμμετέχοντες. Ο κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε 3 κατηγορίες του τουρνουά, με τους εξής όμως περιορισμούς. – Μπορεί να επιλέξει μία μόνο κατηγορία μονού – Αν διαλέξει 2 κατηγορίες, αυτές πρέπει να είναι κάποιος από τους εξής συνδυασμούς: Μονό-Διπλό, Μονό-Μικτό ή Διπλό-Μικτό ή Διπλό-Διπλό. Αν διαλέξει 3 κατηγορίες αυτές πρέπει να είναι με τα μορφή Μονό-Διπλό-Μικτό.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2671022049 από 17:00 ως 21:00 & 6974470485 με τη κα Ανδρεόλα Ελένη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 25€ για μια κατηγορία και 10€ για κάθε επιπλέον συμμετοχή σε άλλη κατηγορία. Οι αθλητές, που δεν είναι εγγεγραμμένοι στον ΣΒΑΕ ή δεν έχουν τακτοποιήσει την συνδρομή του 2014, θα επιβαρυνθούν με 15 ευρώ για την εγγραφή τους.
ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών θα γίνουν με βάση την βαθμολογία ΣΒΑΕ την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 20:00μμ, στα γραφεία του Συλλόγου και παρουσία κοινού. Οι κληρώσεις των διπλών την Κυριακή 2 Αυγούστου. ΜΠΑΛΕΣ SLAZENGER
ΕΠΑΘΛΑ θα απονεμηθούν στους 4 πρώτους νικητές για 32αρια και 16αρια ταμπλό και στους 3 πρώτους νικητές για 8αρια ταμπλό. Στην κατηγορια Open έπαθλα θα απονεμηθούν στους δύο πρώτους νικητές..
ΠΑΡΟΧΕΣ – ΔΩΡΑ Σε κάθε αγωνιζόμενο θα διατίθενται εμφιαλωμένα νερά. Επίσης, θα παρέχεται υπηρεσία πλεξίματος με κόστος 10€.
ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο. Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να δηλώνουν τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε έγκαιρα να το λάβει υπόψη της η γραμματεία. Η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται βάσει της 12μηνης κυλιόμενης βαθμολογίας του ΣΒΑΕ. Οποιαδήποτε ένσταση επί των βαθμολογιών, για να συζητηθεί, θα πρέπει να έχει κατατεθεί εγγράφως ή με e-mail και τηλεφωνική επιβεβαίωση, τουλάχιστον δυο μέρες πριν την κλήρωση. Για τις κατηγορίες διπλών και μικτών, η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται με το άθροισμα της βαθμολογίας μονού των 2 παικτών. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων έχει βαθμολογία σε περισσότερες από μια κατηγορίες, θα λαμβάνεται υπ’ όψη η κατηγορία με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.
Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων(εκτός της κατηγορίας όπεν που σε περίπτωση ισοπαλίας θα παίζεται τρίτο σετ). Στις κατηγορίες των μονών, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα έχουν κανονικά 3ο σετ. Εξαιρούνται οι κατηγορίες των ανδρών άνω των 55 και των γυναικών άνω των 45. Οι αγώνες των διπλών σε όλες τις κατηγορίες θα γίνεται με τον κανονισμό του No Advantage Scoring. Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων. Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover. Θα ισχύσει ο κανονισμός του alternate on call. Για τους εκπρόθεσμα δηλωμένους παίκτες, ισχύει η διάταξη του alternate. 
Θα τηρείται η σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα. Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως. Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction. Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Οι κληρώσεις των ταμπλό θα αναρτηθούν την Σάββατο 1 Αυγούστου ως 12:00. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά, την προηγουμένη των αγώνων. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.svae.gr, μετά το τέλος των αγώνων κάθε μέρας.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ
Διευθυντής Αγώνων: ΑΝΔΡΕΟΛΑ ΕΛΕΝΗ
Επιδιαιτητής Αγώνων: ΠΑΠΑΔΟΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
Γραμματεία Αγώνων:ΚΛΕΦΤΟΣΠΥΡΟΥ ΓΙΟΥΛΗ,ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΒΙΝΙΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΣΙΜΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
Κεφαλονιά, 4 Ιουλίου 2014
Ο Διευθυντής Ο Επιδιαιτητής
Ανδρεόλα Ελένη Παπαδοπετράκης Αλέξης
http://www.kefoa.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου