Κυριακή, Ιουλίου 26

«Συγχαρητήρια» Κοντονή σε Αραούζου


Τα συγχαρητήριά του στην Κέλυ Αραούζου, η οποία χθες κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 5 χλμ. ανοικτής θάλασσας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, έδωσε ο Σταύρος Κοντονής. 
Σούπερ Αραούζου, χάρισε το πρώτο ελληνικό μετάλλιο!Στην επίσημη δήλωσή του ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων τονίζει πως η συγκεκριμένη επιτυχία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας αποτελεί «απόδειξη ότι με συστηματική δουλειά και αφοσίωση επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα».
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κοντονη
«Οι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν να δίνουν βροντερό “παρών” στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 5χλμ. ανοικτής θάλασσας από την Κέλυ Αραούζου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στο Καζάν είναι η απόδειξη ότι με συστηματική δουλειά και αφοσίωση επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελληνίδα κολυμβήτρια και στον προπονητή της, Νίκο Γέμελο. Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συνέχεια των αθλητών μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου και είμαστε βέβαιοι ότι τα μέλη της ελληνικής αποστολής θα ανταποκριθούν και με το παραπάνω στο υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης». 
http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου