Τετάρτη, Ιουλίου 29

Έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή και την συνεργασία του με τον Πάκγε;


Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα γήπεδα μας και τον πάγκο κάποιας ομάδας, φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ότι ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής για έναν εξαίρετο τεχνικό αλλά και άνθρωπο τον Θόδωρο Βουκελάτο.

Ο Θοδωρής τελευταία φορά που εργάστηκε σε κάποια ομάδα ήταν η αγωνιστική περίοδος 2013-2014 και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία στον Α.Ο. Σάμης. Στη συνέχεια αποσύρθηκε για δικούς τους προσωπικούς λόγους και πλέον, μετά από έναν χρόνο απουσίας, είναι έτοιμος να αναλάβει τις τύχες του ιστορικού Παγκεφαλληνιακού με στόχο να τον οδηγήσει στις επιτυχίες.
Το σίγουρο είναι ότι, αν τελικά επιτευχθεί αυτή η συμφωνία κερδισμένος δεν θα είναι μόνο ο «Παγκέ» αλλά και το ποδόσφαιρο μας το οποίο έχει ανάγκη από τέτοιους..... δασκάλους με γνώσεις και ήθος.
Το sportsthea εύχεται να ολοκληρωθεί η συνεργασία αυτή για να ξαναδούμε τον φίλο και έναν από τους καλύτερους προπονητές του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, Θόδωρο Βουκελάτο στα γήπεδα και στους πάγκους.
Να αναφέρουμε ότι προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους ανθρώπους του Παγκέ για να μας επιβεβαιώσουν ή όχι την είδηση αλλά δεν τα καταφέραμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου