Πέμπτη, Ιουλίου 2

Νέα σπουδαία μεταγραφή αργά σήμερα το βράδυ στην Α.Ε. Κεφαλονιάς


"Κιτρινόμαυρος" και ο Λάμπρος Λογόνης... υπόγραψε σήμερα το βράδυ στην Α.Ε. Κεφαλονιάς
Δεν προλάβαμε να γράψουμε για την απόκτηση της ελευθέρας του Λάμπρου Λογόνη από τον Α.Ο.Κ.Ι. και πριν λίγο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο ταλαντούχος, βραχύσωμος κεντρικός άσσος έγινε παίκτης της πρωταθλήτριας Α.Ε.Κ., μιας και αργά το βράδυ υπέγραψε το νέο του δελτίο στην ομάδα του Αργοστολιού.
Έτσι από τη νέα περίοδο θα φοράει την "κιτρινόμαυρη" στολή της πρωταθλήτριας και σίγουρα, με την αξία του να είναι γνωστή, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη νέα του ομάδα στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, δίνοντας μια επί πλέον αξιόπιστη λύση στον προπονητή της Γιώργο Τόγια.
Σίγουρα εκτός της αγωνιστικής αξίας της παραπάνω μεταγραφής, η Α.Ε.Κ. δείχνει να «κλέβει» ποδοσφαιριστές από τον μεγάλο της αντίπαλο τον Α.Ο.Κ.Ι. (2ο σε μια ημέρα), πράγμα που της δίνει έναν επί πλέον «αέρα» στην κούρσα του πρωταθλήματος, αφού παράλληλα με αυτό τον τρόπο αποδυναμώνονται αρκετά οι «μελανόλευκοι» που αναμένεται και φέτος να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Σύντομα,  θα σας παρουσιάσουμε μια ακόμη σημαντική μεταγραφή για την ομάδα της Α.Ε.Κ. αφού είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έναν ακόμη αξιόλογο ποδοσφαιριστή από το τοπικό ποδόσφαιρο που ήδη τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση και αναμένονται τα τυπικά για να κλείσει και αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου