Παρασκευή, Ιουλίου 3

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ: Διαδικτυακές «οπισθοκροτήσεις» τα περί … «δικαίωσης» Κατσαϊτη…


Την μέρα που κατέρρευσε η Ελλάδα, την μέρα που όλοι αγωνιούσαμε για το μέλλον της πατρίδος  μας, αυτή την μέρα επέλεξε η Ελπίδα Κατσαϊτη για να «αμολήσει» ακόμα μια φορά διαδικτυακές «οπισθοκροτήσεις» εις βάρος του ΝΟΑ  κάτι που πλέον δεικνύει σε όλους πως το συγκεκριμένο πρόσωπο κινείται «με τα φρένα σπασμένα»…
Μολονότι έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή  μας να ασχοληθούμε από τις  εκτός τόπου και χρόνου ανακοινώσεις της κυρίας Κατσαϊτη εντούτοις απλά και μόνο για να μην  «περάσουν» σε καλόπιστους πολίτες  οι παραποιήσεις και οι διαστρεβλώσεις που επιχειρεί σημειώνουμε τα εξής:
     H υπ΄ αριθμ. 46/2015 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κεφαλληνίας στο σκεπτικό της δικαίωσε απόλυτα τον ΝΟΑ καθώς μιλάει ρητά και ξεκάθαρα για ψεύδη της κυρίας Κατσαϊτη (φύλλο 7 της απόφασης και φύλλο 11 της απόφασης), επιβεβαιώνει την νομιμότητα των έργων που εκτέλεσε η Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων στις εγκαταστάσεις του ΝΟΑ (σελ.  10 της απόφασης), αναγνωρίζει ότι οι οποίες υπερβάσεις ή αποκκλίσεις είναι συνήθεις στα δημόσια έργα και τακτοποιούνται με την υπαγωγή στον ν. 4178/2013 (φύλλο 11 της απόφασης) και εν γένει πιστοποιεί το δίκιο μας ως προς την ουσία της διαφοράς.
2.  Ο λόγοι που το Δικαστήριο δεν μας επιδικάζει ηθική βλάβη μολονότι αναγνωρίζει το δίκαιο των ισχυρισμών μας είναι ότι,  όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, θεωρεί πως η εκτίμηση που απολαμβάνει ο ΝΟΑ από την τοπική κοινωνία που γνωρίζει την μεγάλη του αξιοπιστία καθιστά  αδύνατη την ηθική του βλάβη από τις ψευδείς δηλώσεις Κατσαϊτη αφού  ουδείς θα τις πίστευε (φύλλο 12 της απόφασης). Δηλαδή η δικαστική απόφαση «φτύνει την κυρία Κατσαϊτη αλλά αυτή νομίζει πως βρέχει»  καθώς όχι μόνο δέχεται ότι οι δηλώσεις της είναι ψευδείς αλλά παράλληλα τονίζει ότι κανείς δεν τις έλαβε σοβαρά υπ΄ όψιν του γι΄ αυτό και απορρίπτει την αγωγή καθώς εκτιμά ότι δεν υποστήκαμε κάποια  ηθική βλάβη  από  δηλώσεις πρόδηλα ψευδείς στις οποίες κανείς δεν έδωσε σημασία. Αυτή λοιπόν είναι η … «δικαίωση» της κυρίας  Κατσαϊτη οπότε όλοι πλέον αντιλαμβάνονται πως η χθεσινή της ανακοίνωση είναι «για τα σκουπίδια» .
3.   Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την ηθική μας πραγματική δικαίωση από το πρωτόδικο Δικαστήριο πλην όμως επειδή ως προς το σκέλος που δεν μας επιδικάζει αποζημίωση με το σκεπτικό πως δεν υποστήκαμε εν τέλει ηθική βλάβη από τις ψευδείς δηλώσεις της κυρίας Κατσαϊτη  δεν μας βρίσκει σύμφωνους  θα ασκήσουμε έφεση οπότε «ανανεώνουμε το ραντεβού μας» με την συγκεκριμένη κυρία στην Πάτρα καθώς κανείς  δεν μπορεί   να «παίζει» με τον ιστορικό μας Όμιλο.   

Λούκας Νιφοράτος
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΑ
ΥΓ1. Κυρία Κατσαϊτη επιτρέψτε μου και μία συμβουλή:  Για τα όποια αδιέξοδά σας  δεν φταίει ο ΝΟΑ κι όπως    σας έγραψε στο παρελθόν και ο πρώην αντιδήμαρχος Ευάγγελος Θεοφιλάτος: “Δεν φταίμε εμείς κι αν φταίνε άλλοι πάρε γκλίτσα και μάλιστα μεγάλη»!
ΥΓ2. Ως προς τον έτερο διαδικτυακό «οπισθοκροτούντα» Σπύρο Αλεβιζόπουλο που έσπευσε μέσω της δημοσίευσης ανώνυμης επιστολής να ενισχύσει την επικοινωνιακή  αλλοίωση της ανωτέρω δικαστικής απόφασης αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι πιστός υπηρέτης του «σταλινοφασισμού» πλην όμως για άλλη μια φορά το μόνο που κατόρθωσε είναι να γελάσουμε μαζί του…
ΥΓ3 . Αποστέλλουμε το σύνολο της απόφασης ώστε ο καθένας να μπορεί να διαπιστώσει την αλήθεια και τις αλλοιώσεις που επιχείρησε η αντίδικος μας   και δεν πρόκειται να επανέλθουμε σε απαντήσεις ό,τι κι αν γράψουν  οι «Αλεβιζοκατσαϊτηδες» καθώς δεν πρόκειται να «παίξουμε το παιχνιδάκι τους»….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου