Πέμπτη, Ιουλίου 16

Άλλη μια σημαντική αποχώρηση από την Α.Ε. Κεφαλονιάς..... Δηλώσεις


Μετά τον Άλκη Κρούτη ένα από τα καλύτερα «όπλα» της πρωταθλήτριας Κεφαλονιάς στην φετινή περίοδο αποχαιρέτησε τους κιτρινόμαυρους του Αργοστολίου.
Πρόκειται για τον Κέβιν Χασάη ο οποίος πήρε την ελευθέρας του και μπορεί πλέον να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.
Οι προτάσεις που έχει ο νεαρός πλάγιος αμυντικός είναι αρκετές, τόσο εντός όσο και εκτός νησιού. Προτάσεις τις οποίες μελετάει προσεχτικά ψάχνοντας την ιδανική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Ο Χασάη φέτος, έκανε ένα πολύ καλό και.... «γεμάτο» πρωτάθλημα και ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.
Μετά και από αυτή την εξέλιξη οι πρωταθλητές φαίνεται να χάνουν αρκετά από την δυναμική τους, αφού μέχρι τώρα, δυο σημαντικοί για την ομάδα ποδοσφαιριστές τους, δεν θα υπάρχουν στο ρόστερ του Γιώργου Τόγια για την επόμενη περίοδο!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Εμιλιάνο ο οποίος μελετάει σοβαρά αρκετές προτάσεις που έχει στη διάθεση του, κυρίως από ομάδες εκτός Κεφαλονιάς.
Για το θέμα αυτό και τη νέα του ομάδα, εφ’ όσον επιβεβαιωθούν αυτές, θα σας ενημερώσουμε άμεσα με άλλο ρεπορτάζ!
Ας δούμε τι δήλωσε ο πρώην πλέον αμυντικός της Α.Ε.Κ.:
«Θα ήθελα κατ' αρχήν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον κ. Δημήτρη Κουμαριώτη, τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Τόγια αλλά και τους συμπαίκτες μου για όσα όμορφα ζήσαμε την προηγούμενη χρονιά.
Η αποχώρηση μου από την Α.Ε. Κεφαλονιάς ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Εύχομαι τα καλύτερα στη συνέχεια στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου που πάντα θα θυμάμαι με αγάπη και σεβασμό για τα όσα περάσαμε σε μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά για αυτήν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου