Κυριακή, Μαΐου 29

Νέα ήττα για την Εικοσιμία 1-2 από το Τσιλιβί.... Τη νίκη των Ζακυνθινών επισκίασε σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή τους


  Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ  1-2
                              
Ούτε αυτή την φορά τα κατάφερε η Εικοσιμία....
Σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων
Ούτε στο τελευταίο παιχνίδι της εντός έδρας κατάφερε η Εικοσιμία να πάρει τον πρώτο της βαθμό, αφού και αυτή την φορά ηττήθηκε από το Τσιλιβί Ζακύνθου με σκορ 1-2.
Το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού για 45’ ήταν θα λέγαμε καλό και την ομάδα του Τσιλιβί καλύτερη να πετυχαίνει δυο γκολ να δημιουργεί φάσεις και να έχει ένα δοκάρι.
Στην επανάληψη μια κακιά στιγμή για το τερματοφύλακα της Ζακυνθινής ομάδας Ferati σκόρπισε αγωνία και φόβο σε όλους όσους βρίσκονταν στις Κεραμειές. Εκείνη την στιγμή είχαμε τον τραυματισμό του νεαρού τερματοφύλακα και την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Αργοστολίου με ασθενοφόρο, όταν συγκρούστηκε με τον Αντωνάτο σε έξοδο του.
Να αναφέρουμε εδώ, ότι ο Ferati είναι καλά στην υγεία του και παρέμεινε εκεί για κάποιες εξετάσεις.
Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν η 40λεπτη διακοπή του αγώνα μιας και η γιατρός έπρεπε να συνοδέψει τον ποδοσφαιριστή με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Μετά την διακοπή, θέση κάτω από τα γκολπόστ του Α.Ο. Τσιλιβί θα πάρει ο Νικολόπουλος.
Η επανέναρξη του αγώνα και μετά από το σοκ που υπέστησαν όλοι, έφερε την Εικοσιμία να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να βρίσκει λύσεις επιθετικά να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να ξαναμπεί και πάλι στο ματς. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι εμφανώς σοκαρισμένοι προσπαθούσαν να κυκλοφορήσουν μπάλα παράλληλα με την διατήρηση της εστίας τους στο «0». Μπορεί να μην κατάφεραν το τελευταίο, όμως έφυγαν με ένα σημαντικό «2» από τις Κεραμειές.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 3’ ένα ωραίος ομαδικός συνδυασμός των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων θα καταλήξει σε σουτ εκτός περιοχής, του Ντουκάι και τον Ferati να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 8’ οι «κυανόλευκοι» από την Κεφαλονιά θα διαμαρτυρηθούν για πέναλτι σε ένα σπρώξιμο μέσα στην περιοχή στον Κορσιάνο.
Ο Κακολύρης στο 9’ θα κερδίσει την μπάλα ύστερα από λάθος των αμυντικών των γηπεδούχων, θα πιάσει το σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
Ο Κάρδαρης στο 22’ θα πιάσει το σουτ μέσα στην περιοχή, μετά από αμυντική σύγχυση, αλλά η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα και θα καταλήξει κόρνερ.
Άτυχη στιγμή για τους φιλοξενούμενους, που πλέον είχαν την κατοχή, στο 24’ όταν το φάουλ του Νικολόπουλου θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κουστουμπάρδη.
Πολύ καλή απόκρουση σε κόρνερ, του τερματοφύλακα της Εικοσιμίας στο 26’ στο μακρινό σουτ του Κακολύρη, μετά την πάσα του Τσάνη.
Κόρνερ από δεξιά του Μπούσι στο 28’ απομακρύνει τον κίνδυνο με γροθιές ο Ferati .
Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν το προβάδισμα, αφού θα ανοίξουν το σκορ 0-1 με κοντινό σουτ του Κάρδαρη, στην σέντρα του Κακολύρη.
Στο 37’ οι φιλοξενούμενοι θα βάλουν γερές βάσεις στη νίκη τους, αφού θα προηγηθούν 0-2 σε μια φάση περίπου ίδια με την προηγούμενη και τους ίδιους πρωταγωνιστές και πάλι τον Κάρδαρη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.
Στο 42’ ο Γεωργίου με ωραία εκτέλεση φάουλ θα βρει στην περιοχή τον Τσάνη, με την σέντρα-σουτ του τελευταίου να απομακρύνεται δύσκολα σε κόρνερ από τον Κουστουμπάρδη.
Το κόρνερ εκτελείται από τον Κακολύρη και τον Κλάδη Α. εξ επαφής να μην μπορεί να νικήσει τον Κουστουμπάρδη που απομακρύνει και πάλι.
Έτσι με το σκορ στο 0-2 οι ομάδες θα ολοκληρώσουν το πρώτο μισό του αγώνα.
Στη επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ θα έχουμε την φάση που περιγράψαμε παραπάνω και θα κόψει την ανάσα, ποδοσφαιριστών και θεατών στις Κεραμειές.
Μετά την 40λεπτη διακοπή και συγκεκριμένα στο 67’ το Τσιλιβί θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσει» με τη νίκη όταν ο Σταμίρης μέσα από την περιοχή, στην σέντρα του Κόκα θα στείλει την μπάλα άουτ.
Απάντηση στην ευκαιρία των Ζακυνθινών από τους γηπεδούχους, στο 68’, που θα μπορούσαν να πετύχουν το 1-2 και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Ο Μπούσι θα σεντράρει από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Αλ. Πολλάτος θα πιάσει πιο ψηλά από όλους, την κεφαλιά, μετά την άστοχη έξοδο του Νικολόπουλου, αλλά θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ μόνος απέναντι στην άδεια εστία.
Στο 72’ ο Γεωργίου μετά το αμυντικό λάθος θα βρεθεί απέναντι από τον Κουστουμπάρδη, αλλά ο τελευταίος διώχνει το σουτ που επιχειρεί ο επιθετικός του Τσιλιβί, σε κόρνερ.
Μεγάλη ευκαιρία για του φιλοξενούμενους και πάλι στο 81’ με τον Καραμαλίκη σε ένα μοναδικό τετ α τετ του με τον Κουστουμπάρδη, μετά από την  σέντρα από δεξιά του Κακολύρη, να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 89’ ο Μαυρίας θα σπάσει το τεχνικό οφσάιντ των γηπεδούχων και απέναντι από τον Κουστουμπάρδη δεν κάνει καλά το πλασέ, με αποτέλεσμα η μπάλα, παρά την προσπάθεια του Καραμαλίκη να καταλήξει άουτ.
Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 90+1' οι γηπεδούχοι θα μειώσουν στο τελικό 1-2 με ένα πολύ μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Ντουκάι που είδε εκτός θέσης τον Νικολόπουλο.
Διαιτητής ο  Δημ. Νίκας με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Λάμια και Κ. Αδαμόπουλο από τη Μεσσηνία.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος),  Κουστουμπάρδης, Κουμαριώτης (46' Τανουσάι), Χρηστάτος, Αντωνάτος (50' Καραίσκος), Ψάλτης, Αποστολάτος, Ντουκάι, Στεφανάτος (61' Καπλάνης), Κορσιάνος, Μπούσι, Πολλάτος Αλ..
Α.Ο. Τσιλιβί:(Δ. Μουζάκης), Ferati (50' Σταμίρης), Μαυρίας, Κωστακιώτης, Κόκας, Κλάδης Αγ., Κάρδαρης (66΄ Μπάστας), Τσάνης, Γεωργίου, Καραμαλίκης, Νικολόπουλος , Κακολύρης (85΄ Γιακουμέλος).
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου