Σάββατο, Μαΐου 14

Η Pre game της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας


Πρεμιέρα αύριο το απόγευμα στα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική και η Εικοσιμία φιλοξενεί στις 5 το απόγευμα στις Κεραμειές την ιστορική Αχαϊκή
Στο άλλο παιχνίδι του 12ου Ομίλου ο Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο φιλοξενεί τον Α.Ο. Τσιλιβί από την Ζάκυνθο.
Και οι τέσσερις ομάδες θέλουν να μπουν με το δεξί στη σειρά και έτσι περιμένουμε συναρπαστικά παιχνίδια και στα δυο γήπεδα

Τον αγώνα της Εικοσιμίας θα διευθύνει ο Γ. Μπλάνας από την Μεσσηνία που θα έχει παρατηρητή του την Αντωνία Κόκοτου από την Αργολίδα.
Αυτόν του Αστέρα Αμαλιάδας η Θ. Μήτση από τον Πειραιά με παρατηρητή της τον Ανδρέα Ντούλη από την Κόρινθο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή  15-5-2016 ώρα:  17:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Εικοσιμίας - Αχαϊκή
Μπλάνας
Γεώργιος
Λαμίας Στ.
Σερεμέτης Π.

2.

Κυριακή  15-5-2016 ώρα:  17:00
Δημοτικό Αμαλιάδας
Αστέρας Αμ./Πανόπουλο - Α.Ο. Τσιλιβί

Μήτση
Θάλεια

Τζιλίρης Δ.
Γιαννίκος Γ.

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΑΧΑΪΚΗ
                                 
Πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα στους γηπεδούχους........  Να ξεκινήσει με το "δεξί" επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί από την άλλη η Αχαϊκή
Το ταξίδι του ονείρου για την Εικοσιμία, και τα playoffs ανόδου ξεκινάει αύριο το απόγευμα στο γήπεδο των Κεραμειών, όπου στην πρεμιέρα του μινι πρωταθλήματος, στις 5 το απόγευμα φιλοξενεί την ιστορική και πολύ δυνατή ομάδα της Αχαϊκής, πρωταθλήτρια της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
Η Αχαϊκή μαζί με τον Αστέρα Αμαλιάδας είναι τα φαβορί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αντίθετα με την δική μας εκπρόσωπο η οποία μαζί με τον Α.Ο. Τσιλιβί, είναι τα αουτσάιντερ.
Στόχος της ομάδας από τη Λειβαθώ, η κατ’ αρχή επάξια εκπροσώπηση του Κεφαλονίτικου και Θιακού ποδοσφαίρου και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο μπορέσει να πάρει από την μεγάλη αντίπαλο της.
Από την άλλη η Αχαϊκή, μια ιστορική ομάδα που έχει γράψει ιστορία στα πρωταθλήματα της Β’ – Γ’ Εθνικής αλλά και της Δ’ με την παλιά της μορφή, με την εμπειρία της, το δυνατό και σίγουρα πολύ αξιόλογο και έμπειρο ρόστερ της, έρχεται στο νησί με σεβασμό στην τοπική ομάδα, αλλά και την ελπίδα να «κλέψει» μια νίκη στην αυλαία της σειράς. 
Μια νίκη, που εκτός από το βαθμολογικό όφελος, θα έχει και αντίκτυπο στην καλή ψυχολογία της ομάδας για τη συνέχεια.
Η στήριξη των φίλων του ποδοσφαίρου του νησιού, ανεξαρτήτως ομαδικών προτιμήσεων, είναι απαραίτητη και με την παρουσία τους να ενισχύσουν την προσπάθεια ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων της εκπροσώπου του τοπικού ποδοσφαίρου, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο.
Να πούμε εδώ ότι η ομάδα της Αχαϊκής θα ταξιδέψει από την προηγούμενη στο νησί, ενώ την Κυριακή αναμένεται να την ακολουθήσουν και να της συμπαρασταθούν πάνω από 200 φίλοι της από τον Σ.Φ.Α. "Ισοβίτες"!
Λίγα λόγια για τους φιλοξενούμενους
Πήρε τον τίτλο με έναν βαθμό διαφορά από τον Ατρόμητο. Συνολικά είχε 25 νίκες, 2 ήττες και 3 ισοπαλίες, ενώ στην επίθεση ήταν ασυναγώνιστη με 92 γκολ σε 30 ματς (δέχθηκε 29). Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Καρράς με 22 γκολ, ενώ από 15 γκολ σημείωσαν οι Αποσκίτης, Μαντάς και 13 ο Αγγελόπουλος, που είναι και ο παίκτης – βαρόμετρο των «κιτρινόμαυρων». Αλλοι γνωστοί ποδοσφαιριστές της Αχαϊκής είναι ο Κώστας Βαβάτσικος, ο Ακης Κωστής, ο Ανδρέας Μαντάς, ο Γιώργος Πετρόπουλος, ο Νίκος Τσολόπουλος, ο Θανάσης Δρακόπουλος, όλοι με πλούσια θητεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τα προηγούμενα χρόνια. 
Πρόεδρος της ομάδας είναι όπως και πέρυσι ο Μάκης Σταματόπουλος, αλλά υπάρχουν αρκετά άτομα στη διοίκηση που είναι από κοντά και βοηθούν σημαντικά. Αυτοσκοπός για την Αχαϊκή είναι η επιστροφή στη Γ’ Εθνική.
Πρόβλημα για την γηπεδούχο ομάδα η απουσία του δυναμικού κεντρικού αμυντικού Χρήστου Μινέτου που είναι τραυματίας.
Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάτι άλλο και ο Δημ. Ζησιμάτος θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για τη νίκη!
Για τον Μ. Γκόφα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και έτσι θα παρατάξει πάνοπλη την ομάδα του, με στόχο να ξεκινήσει με το «δεξί» την προσπάθεια της στα μπαράζ ανόδου.
Διαιτητής ο κ. Γ. Μπλάνας με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Λαμία και Π. Σερεμέτη από την Μεσσηνία.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ - Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
                              
Φαβορί οι γηπεδούχοι....... Για την έκπληξη οι Ζακυνθινοί
Στο άλλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου, το άλλο φαβορί για την άνοδο, ο Αστέρας Αμαλ./Πανόπουλο, φιλοξενεί στο Δημοτικό της Αμαλιάδας, στις 5 μ.μ. τον Α.Ο. Τσιλιβί σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί για τη νίκη και το τρίποντο.
Ο Αστέρας θέλει να κερδίσει φέτος ότι έχασε πέρυσι, ενώ οι Ζακυνθινοί να συνεχίσουν την διετή κυριαρχία τους και μετά τους Ζακυνθιακό-Λεβάντε να είναι η επόμενη ομάδα του νησιού που θα το  εκπροσωπεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Διαιτητής η κ. Θάλεια Μήτση με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Τζιλίρη και Γ. Γιαννίκο από τον Πειραιά.
Η  επόμενη αγωνιστική
(2η - Τετάρτη 18-5-2016)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
2.
ΑΧΑΪΚΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου