Παρασκευή, Μαΐου 13

3η στην Ελλάδα η 10η περιφέρεια με τρεις Κεφαλονίτες στη σύνθεση της... Νίκησε στον μικρό τελικό 1-0 την 8η


Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες λόγω του πολύ δυνατού ανέμου καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η 8η Περιφέρεια μπήκε καλύτερα στον αγώνα εκμεταλλευόμενη και τον υπέρ της άνεμο και πίεσε την εστία του Πετεινάτου, όμως ήταν η 10η Περιφέρεια αυτή που άνοιξε το σκορ στο 40' όταν ο Βέρρας ευστόχησε στο κερδισμένο πέναλτι. 
Από εκεί και πέρα η 10η Περιφέρεια που είχε σύμμαχο στο Β' ημίχρονο τον άνεμο κράτησε σχετικά εύκολα το προβάδισμα και απειλήθηκε μόνο στο τελευταίο τέταρτο όταν και έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τρίγκα. Παρά την πίεση όμως που άσκησε η 8η Περιφέρεια, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει κι έτσι η 10η Περιφέρεια κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μικτών ομάδων της Ε.Π.Ο..
8η Περιφέρεια - 10η Περιφέρεια 0-1 
(Βέρρας (πεν) 40')
Φάσεις
28' Ο Σιώρος βρέθηκε σε θέση βολέ όμως ο Πετεινάτος απέκρουσε το σουτ του.
30' Ο πολύ δυνατός αέρας δυσκολεύει τις προσπάθειες και των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο και ιδίως τη 10η Περιφέρεια που τον έχει κόντρα στο πρώτο ημίχρονο.
40' ΓΚΟΛ! Πέναλτι για τη 10η Περιφέρεια. Σέντρα του Καρπέτα, ο Μασούρας έπεσε από κράτημα του αντιπάλου και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βέρρας που ευστόχησε κι έκανε το 0-1!
43' Απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξηροκώστα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Πετεινάτος.
44' Ο Τσιανάκας πιάνει το δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή και τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Πετεινάτου.
Τανουσάι-Αντωνάτος-Λιονάτος_Πετεινάτος
51' Ωραία ενέργεια του Μασούρα απο αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους αλλά το σουτ του ήταν άστοχο. Ο έντονος αέρας συνεχίζει και πλέον ευνοεί την 10η Περιφέρεια.
55' Ωραίο τριγωνάκι Βέρρα-Σταυρόπουλου-Φλωρόπουλου, τελικός αποδέκτης ο Βέρρας που από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
64' O Βέρρας βγήκε σε θέση τετ-α-τετ από πλάγια αλλά δεν σημάδεψε σωστά κι έστειλε τη μπάλα άουτ
75' Δεύτερη κίτρινη και κόκκινη στον Τρίγκα για δυνατό μαρκάρισμα. Με 10 συνεχίζει πλέον η 10η Περιφέρεια. 
Συνθέσεις:
8η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Γ. Γάτος): Κωνσταντίνου, Α. Κυρίτσης, Β. Κυρίτσης, Δημουλάς, Αποστολίδης, Κορέλλας (55' Μπατζέκας), Ζιάκας, Τσιανάκας, Σιώρος, Αλεξανδρής, Ξηρόκωστας (55' Φραγκογιάννης)
10η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Γ. Ψαρράς): Πετεινάτος, Τρίγκας, Κυριάζος, Αβραμόπουλος, Καρπέτας, Γιαννόπουλος, Φλωρόπουλος (67' Μαρίνος), Σώκαλης (32' Τανουσάι), Βέρρας (75' Αντωνάτος), Σταυρόπουλος, Μασούρας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. Ψιχουλας (Ε.Π.Σ. Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κ. Κωνστάντιος (Ε.Π.Σ. Εύβοιας) – Δ. Πριόνας (ΕΠΣ Εύβοιας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ. Ξηρογιάννης (Ε.Π.Σ. Εύβοιας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: Γ. Ρήγας (Ε.Π.Σ. Φωκίδος). 
*Αύριο στο γήπεδο της Στυλίδας (χόρτο) θα αναμετρηθούν η 4η Περιφέρεια με την 14η Περιφέρεια στον μεγάλο τελικό. 
axaiatalents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου