Δευτέρα, Μαΐου 16

Στις 4 Ιουνίου τα "Τρίτσεια"


Σας ενημερώνουμε ότι τα "Τρίτσεια" θα διεξαχθούν από την ΚΕΔΗΚΕ τις 4 Ιουνίου.Οι αγώνες αυτοί είναι ανοικτοί σε όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και έχουν συμπληρώσει το απαιτούμενο όριο ηλικίας για τον σύλλογο δρομέων στις αντοχές συγκαταλέγονται το 5αρι και το 1500αρι ενώ μπορείτε να δοκιμαστείτε και σε μικρότερες αποστάσεις όπως 100άρι , 200άρι, 800 άρι όπως να εξεταστεί και το ενδεχόμενο σκυταλοδρομιών.

Σας επισημαίνουμε ότι όλοι αυτοί οι αγώνες που γίνονται στον τόπο μας και υποστηρίζονται από αθλητές εκτός και νησιού και συνιστούν παρακαταθήκη για τα παιδιά μας, θα ξεφτίσουν και θα απαξιωθούν αν δεν ενισχυθούν με την παρουσία όλων μας είτε ως κοινό είτε ως συμμετοχές.
Τα Τρίτσεια όπως και οι αγώνες δρόμου που διεξάγονται στο νησί μας είναι ανοικτοί σε όλους και όσοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν το παρόν είτε για να ψυχαγωγηθούν είτε δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους σε μία αθλητική δραστηριότητα.
Σε κάθε περίπτωση δεν αναζητούμε τις υψηλές επιδόσεις στοχευμένα αλλά ανθρώπους που επιλέγουν έναν διαφορετικό τρόπο εκτόνωσης, ένα ξεχωριστό τρόπο διαφυγής, έναν τρόπο ζωής με ποιότητα και υγεία πάνω από όλα.
Σας περιμένουμε τις 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου