Κυριακή, Μαΐου 29

Με Κολοτούρο στο 92' ο Αστέρας 1-0 την Αχαϊκή


ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΧΑΪΚΗ  1-0
                                           
Έ"Χ"ασε μεγάλη ευκαιρία η Αχαϊκή να πάρει από τώρα το εισιτήριο της ανόδου, αφού δέχθηκε το μοναδικό τέρμα που έκρινε το ντέρμπι στο 90+2'
Με γκολ του Δημήτρη Κολοτούρου στο 90+2’, ο Αστέρας νίκησε με 1-0 την Αχαϊκή κι ουσιαστικά εξασφάλισε την συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αρκεί να πάρει έναν βαθμό στο τελευταίο ματς με την ΑΟ Εικοσιμία.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
3' Μακρινό καλό σουτ του Μενίκου, μπλοκάρει σταθερά ο Θ. Δρακόπουλος.
5' Δυνατό απευθείας σουτ-βολέ του Βαβάτσικου, η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια του Φλίγκου.
7' Σε καλή θέση ο Σταθάτος μέσα στην περιοχή της Αχαϊκής, χωρίς να καταφέρει να σουτάρει προς την εστία, αφού κλείστηκε από τους αμυντικούς της Αχαϊκής

11' Μεγάλη ευκαιρία για την Αχαϊκή, όταν από όμορφη ενέργεια του Αγγελόπουλου η μπάλα έφτασε στον Αποσκίτη, με τον τελευταίο να σουτάρει και τον Φλίγκο να διώχνει σωτήρια με τα πόδια σε κόρνερ.
13' Απαντάει με καλή ευκαιρία και ο Αστέρας, με τον Δρακόπουλο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ το επικίνδυνο σουτ του Δούλου.
18' Φάουλ για τον Αστέρα με τον Μενίκου, η μπάλα περνάει πολλά μέτρα έξω από την εστία του Δρακόπουλου.
21' Προσπαθεί ο Αγγελόπουλος να αιφνιδιάσει από μακριά τον Φλίγκο, με την μπάλα να περνάει αρκετά μέτρα πάνω από την εστία του πορτιέρο των γηπεδούχων.  
23' Αρκετά άστοχο μακρινό σουτ του Μενίκου, η μπάλα περνάει απελπιστικά έξω από την εστία της Αχαϊκής.
25' Ανεκμετάλλευτο περνάει φάουλ για την Αχαϊκή με τον Αγγελόπουλο, αφού η μπάλα βρήκε στο τείχος των γηπεδούχων και απομακρύνθηκε.
28' Απευθείας βολέ του Μπουτσικάκη στο ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπράβου, η μπάλα περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δρακόπουλου.
29' Σουτ του Μενίκου από το πέναλτι, μπλοκάρει σταθερά ο Δρακόπουλος.
33' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα Αμαλιάδας, αφού σε κεφαλιά "ψαράκι" του Δούλου, η μπάλα περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Δρακόπουλου.
35' Σουτ του Αντωνόπουλου από το ύψος της περιοχής, νέα καλή επέμβαση στην αριστερή του γωνία ο Δρακόπουλος, ο οποίος κρατάει το 0-0.
48' Σουτ του Αντωνόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στον Δενδρινό.
51' Καλό σουτ του Μενίκου, η μπάλα κοντράρει και ξεγελάει τον Δρακόπουλο, αλλά περνάει ευτυχώς για την Αχαϊκή λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του.
60' Ωραία ενέργεια από πλευράς γηπεδούχων με αποδέκτη τον Παρασκεύοπουλο, με τον Δρακόπουλο να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.
65' Σουτ μέσα από την περιοχή του Δούλου, η μπάλα χτυπάει στην πλάτη του Βαβάτσικου και καταλήγει κόρνερ.
67' Εξαιρετική ενέργεια του Λ. Αγγελόπουλου, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, σούταρε και ανάγκασε τον Φλίγκο σε εντυπωσιακή απόκρουση.
72' Καλή ευκαιρία για την Αχαϊκή όταν από την σέντρα του Κωστή, ο Αποσκίτης δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ και να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων.
76' Παράλληλη επικίνδυνη μπαλιά του Σταθάτου από τα αριστερά, αλλά κανένας ποδοσφαιριστής του Αστέρα δεν καταφέρνει να βρεθεί στην πορεία της μπάλας, με τον Βαβάτσικο να είναι ο τελικός αποδέκτης και να απομακρύνει.
92Γκοοολλλ για τον Αστέρα Αμαλιάδας με κεφαλιά του Κολοτούρου, μέσα σε διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων ότι η μπάλα δεν έχει περάσει την γραμμή.
94' Μετράει κανονικά το γκολ του Αστέρα Αμαλιάδας, με την Αχαϊκή να "αυτοκτονεί" ακριβώς στην εκπνοή του αγώνα.
96' Απευθείας αποβολές στον Δούλο και Μπουτσικάκη. Με 9 ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν οι γηπεδούχοι για όσα λεπτά απομένουν ακόμα.
Διαιτητής ο κ. Ι. Νεοφυτιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κωνσταντακόπουλο και Θ. Σάνο από την Κόρινθο.
Συνθέσεις
Αστέρας Αμαλιάδας (Α. Γαβριλόπουλος): N. Φλίγκος, Μπουτσικάκης, Θ. Αντωνόπουλος, Σταθάτος, Μπράβος (78' Μπαρδούσης), Βραχνής, Μενίκου, Δούλος, Κολοτούρος, Μαρκόπουλος, Παρασκευόπουλος.
Αχαϊκή (Μ. Γκόφας): Δρακόπουλος, Ντάζος, Κωστής, Πετρόπουλος, Τσίμπιτσης (45' Στεφανόπουλος), Δενδρινός, Βαβάτσικος (87' Λιάκος), Γεωργόπουλος, Αποσκίτης, Μαντάς, Αγγελόπουλος. 
http://patragoal.gr/ - Φώτο:Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου