Κυριακή, Νοεμβρίου 20

Μεγάλη νίκη για τον Ηρακλή 3-1 στα Τζαννάτα τον Πυλαριακό (Εικόνες)


Μεγάλη νίκη, μάλιστα με ανατροπή και σκορ 3-1, σήμερα το απόγευμα στα Τζαννάτα για τον Ηρακλή Πρόννων, επί του φιλόδοξου Πυλαριακού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.
Η ομάδα τους Σπ. Τζωρτζάτου μετά την ισοπαλία στις Κεραμειές με τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, συνέχισε επιτυχημένα σε ένα ακόμη παιχνίδι, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα διατηρώντας το αήττητο.
Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Κ. Στάβερη με του οποίου το χατ τρικ πήρε ένα μεγάλο τρίποντο, που αφήνει αισιοδοξία και χαμόγελα για τη συνέχεια.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, αν και προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα αρνητικό σερί με 2Χ2 ήττες στο φετινό πρωτάθλημα!
Τα γκολ
Για τον Ηρακλή όπως προαναφέραμε ο Κυριάκος Στάβερης πέτυχε χατ τρικ με γκολ στο 23’, 43’ και 85’, ενώ για τον Πυλαριακό σκόρερ ήταν ο Γρηγόρης Σολδάτος, ο οποίος προσωρινά έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Διαιτητής  ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Σούλα και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(---), Κρητικός (86’ Λουκέρης), Καμπίτσης Γ., Σπαθής, Γκαζάρ, Στάβερης Ν., Ρασσιάς Γ., Ραπάι, Καμπίτσης Σπ., Καχρίλας (60’ Λυμπεράτος), Στάβερης Κ., Τότολος (73’ Πετράτος).
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Φάντης (46’ Μαρίνης), Delaj, Διαμαντής, Γασπαρής Ν., Σολδάτος, Rexha, Μιχελής (73’ Rexha R., Χονδρομάρας, Χρυσανθακόπουλος, Σταμούλης Π., Γασπαρής Γ. (41’ Τουλάτος Στ.)
Εικόνες







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου