Σάββατο, Νοεμβρίου 19

Απόλυτα επιτυχημένη η ημερίδα στίβου της Γ.Ε. Κεφαλληνίας (Εικόνες)


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής», οι αγώνες στίβου των Ακαδημιών της Γ.Ε. Κεφαλονιάς, οι οποίοι στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος πάρα πολλοί μικροί αθλητές των ακαδημιών του Συλλόγου και καταχειροκροτήθηκαν για την εμφάνιση τους από τους πολυάριθμους θεατές, γονείς και φίλους των παιδιών, δείγμα της δουλειάς υψηλού επιπέδου που γίνεται από τα αδέλφια Μεταξά. 
Περιττό θα είναι να πούμε ότι τα «πιτσιρίκια» έδειχναν να το διασκεδάζουν και να χαίρονται από τη συμμετοχή τους στην ημερίδα του Συλλόγου τους.
Παρόν και η μασκότ τον αγώνων, ο αγαπημένος των παιδιών «Άργος» που συμμετείχε στα δρώμενα κάνοντας πιο ευχάριστη την διοργάνωση.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες δρόμου, άλμα σε ύψος, σφαιροβολία, ακοντισμό, άλμα σε μήκος, και εμπόδια.
Μετά την αγωνιστική δράση και την ολοκλήρωση των αγώνων έγιναν οι απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων στους τρεις πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος.
Δεν μένει τίποτε άλλο από το να συγχαρούμε τα παιδιά που συμμετείχαν, την Γ.Ε.Κ., αλλά πολύ περισσότερο τα αδέλφια, Διονύση, Νίκο και Βασίλη Μεταξά, που με την αγάπη και το μεράκι τους για τον στίβο έχουν δημιουργήσει έναν Σύλλογο πρότυπο για όλους.
Συγχαρητήρια!!
Παρακάτω εικόνες από την εκδήλωση από το in kefalonia το οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου