Παρασκευή, Νοεμβρίου 25

Pregame Β' κατηγορίας:Η 3η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 26-27/11


Συνέχεια θα έχουμε το Σαββατοκύριακο 26-27/11/2016, στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας, με την διεξαγωγή και των τριών αγώνων του προγράμματος της 3ης αγωνιστικής.
Μετά από δυο αγωνιστικές φαίνεται ότι θα έχουμε ένα πρωτάθλημα γεμάτο ενδιαφέρον και αγωνία, αφού λίγο πολύ οι ομάδες φαίνονται ισάξιες και ικανές για κάθε υπέρβαση.
Άλλωστε, αυτός ο συνωστισμός στην κορυφή, με τέσσερις ομάδες στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα το αποοδεικνύει.
Το Σάββατο λοιπόν, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στις Κεραμειές και μάλιστα ντέρμπι πρωτοπόρων τα Ομαλά και ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς "μάχονται" για το τρίποντο που θα τους καθιερώσει στους πρωτοπόρους.
Την Κυριακή η συνέχεια με δυο αγώνες και συγκεκριμένα στα Μακρυώτικα ο Πυλαριακός ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς απέναντι στους πρωτοπόρους Πρόννους, που μέχρι στιγμής παρουσιάζονται πολύ ισχυροί.
Τέλος στα Τζαννάτα, η μέχρι τώρα έκπληξη του πρωταθλήματος, αήττητος και εκ των πρωτοπόρων Ηρακλής Πρόννων, θα φιλοξενεί την επικίνδυνη μεν, αλλά στα μέτρα του Έρυσσο, η οποία μέχρι στιγμής μετράει δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
    

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 26-11-2016   ώρα:  11:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Σ. Ομαλά - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Βασιλόπουλος Δ.
Μυρσίνιας Γ.
2.
Κυριακή  27-11-2016   ώρα:  15:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Ηρακλής – Α.Ο. Ερύσσου
Μαγουλάς
Σπύρος
Σούλα Ε.
Μυρσίνιας Γ.
3.
Κυριακή  27-11-2016   ώρα:  15:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Πρόννοι
Ματιάτος
Διονύσης

Καραίσκος
Τούρλος Π.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 3ης αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου 19-20/11, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο  26-11-2016
Πολύ ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία του Σαββατοκύριακου, στις 3 μ.μ. στις Κεραμειές, όπου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, τα Ομαλά στο  ντέρμπι των πρωτοπόρων, φιλοξενούν τον πολύ δυνατό Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες «καίγονται» για το τρίποντο που αν κατακτηθεί, εκτός του ότι θα έχουν πετύχει μια μεγάλη βαθμολογικά, νίκη για την προσπάθεια της πρωτιάς στην κανονική περίοδο, από την άλλη θα βοηθήσει την μια ή την άλλη και ψυχολογικά, αφού θα παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι με καλή παρουσία μέχρι τώρα, βρίσκονται στα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου, αλλά και στο πρωτάθλημα παραμένουν αήττητοι αφού έχουν μια νίκη και μια ισοπαλία.
Οι «πράσινοι» από την άλλη είχαν έναν φυσιολογικό αποκλεισμό από τον Παλληξουριακό στο κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα έχουν ακριβώς την ίδια συγκομοιδή με τον αντίπαλο τους (μετρούν και οι ίδιοι μια νίκη και μια ισοπαλία).
Έτσι το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναμένουμε δυνατές «μονομαχίες» στις Κεραμειές.
    
Κυριακή  27-11-2016
Το άκρως ενδιαφέρον πρωτάθλημα της «μικρής» κατηγορίας θα συνεχιστεί την Κυριακή, με την φετινή έπληξη του πρωταθλήματος, ομάδα του Ηρακλή Πρόννων, να φιλοξενεί στις 3 μ.μ. στα Τζαννάτα, την Έρυσσο που ακόμη ψάχνει τον πρώτο-ους της βαθμούς.
Η ομάδα του Σπ. Τζωρτζάτου με πολύ καλά στοιχεία μέχρι τώρα στο παιχνίδι της, βρίσκεται και αυτή στην 4αδα της κορυφής, αήττητη και θέλει τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δεν αποτελεί φόβητρο, ώστε να εδραιωθεί σε αυτήν.
Έχει έναν αποκλεισμό στο τοπικό κύπελλο από τους Πρόννους, αλλά και μια νίκη και μια ισοπαλία, στους δυο μέχρι τώρα αγώνες της.
Αντίθετα, η ομάδα του Α. Σιμάτου, που δεν συμμετείχε στους αγώνες του τοπικού κυπέλλου, έχει δυο βαριές ήττες με Πρόννους στα Τζαννάτα 1-5 και  Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στα Φαρακλάτα, με σκορ 0-5
Αποτέλεσμα να μην έχει κάποιο βαθμό στο ενεργητικό της και να ψάχνει απεγνωσμένα σε αυτό το παιχνίδι να αλλάξει τα δεδομένα, μιας και αν και αυτή την φορά το αποτέλεσμα δεν είναι νικηφόρο, τότε δύσκολα στο μέλλον θα δει 4αδα και playoffs.
Αναμένεται πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι και θεωρούμε ότι και οι δυο ομάδες μπορούν να κάνουν τα όνειρα τους, άλλωστε οι φιλοξενούμενοι(παρά τις δυο 5αρες) έδειξαν πολύ καλά στοιχεία με τα αποτελέσματα μάλιστα να διαμορφώνονται στα τελευταία λεπτά, πράγμα που αδικεί την ομάδα από την Έρυσσο.
    
Τέλος η 3η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την ίδια ώρα με τον αγώνα ντέρμπι στα Μακρυώτικα ανάμεσα σε Πυλαριακό-Πρόννους, σε ένα παιχνίδι που και οι δυο επιθυμούν το τρίποντο για τους δικούς τους λόγους.
Οι γηπεδούχοι, μέχρι στιγμής είναι η απογοήτευση στην κατηγορία, αλλά και στους φίλους της ομάδας, αφού εκτός από τον αποκλεισμό τους στο τοπικό κύπελλο από τα Ομαλά, ανάλογη είναι και η παρουσία τους και στο πρωτάθλημα που δεν τα πάνε καθόλου καλά με αποτέλεσμα να βρίσκονται ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα με «0» βαθμούς!
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζονται πολλά, σε σχέση με την 4αδα και την τελική κατάταξη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κ. Κουγιανού, δεν είναι τόσο άσχημη, όσο δείχνουν οι δυο ήττες, σίγουρα όμως πρέπει να ψάξει το τι φταίει τώρα που είναι νωρίς και να το διορθώσει, ώστε να μην μπλέξει αργότερα σε περιπέτειες, μιας και το άγχος δεν θα είναι για αυτήν καλός σύμμαχος.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ν. Γασπαρή.
Οι φιλοξενούμενοι τώρα, αν και στον επαναληπτικό του τοπικού κυπέλλου πολύ δύσκολα μπορούν να ελπίζουν σε πρόκριση, μετά την εντός έδρας ήττα τους από την Σάμη, σίγουρα όμως θα είναι ευχαριστημένοι από την πορεία τους, αν σταματήσουν εδώ (στο κάτω – κάτω μπάλα είναι και ελπίζουν......). 
Στο πρωτάθλημα όμως έχουν κάνει ένα καταπληκτικό ξεκίνημα, παραμένουν αήττητοι και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πόσο αναγκαίο γίνεται ένα τρίποντο, σε μια δύσκολη έδρα και έναν εξίσου καλό αντίπαλο.
Η ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη, αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τον βασικό της ηγέτη, τον Κ. Ζαπάντη, αλλά και κάποιους άλλους βασικούς που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμη δυσκολότερη η προσπάθεια της.
Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και το κάθε αποτέλεσμα να μην αποτελεί έκπληξη.
    
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
2
4 - 2
4
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
2
8 - 4
4
3.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
2
6 - 1
4
4.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 
2
5 - 3
4
5.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
2
1 - 5
0
6.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
2
1 - 10
0
    
Η επόμενη (4η) αγωνιστική
(Σ/Κ 3-4/12)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου