Δευτέρα, Νοεμβρίου 28

Έδειξε τα «δόντια» του ο ΑΣΚ κόντρα στην Αγυιά!


Πατώντας «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο, ο  Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, νίκησε την Αγυιά στο Αργοστόλι 63-43 και έφτασε τις πέντε νίκες σε οκτώ αγώνες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Ο ΑΣΚ, εξακολουθεί  να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και την Κυριακή έδειξε για μία ακόμη φορά τον λόγο που συμβαίνει αυτό.
Με τον Ακτύπη να χρήζεται για μία ακόμη φορά πρώτος σκόρερ (24 π.) του ΑΣΚ και να είναι... ακτύπητος στα επιθετικά ριμπάουντ (μάζεψε πάνω από επτά), τον Βαλλιανάτο να βγάζει το γνωστό του πάθος, τον Μπαχό με ενέργεια και σωστές επιλογές, ο προπονητής Φίλιππος Ροδόπουλος είχε πολλά όπλα στην φαρέτρα του.
Ο Ακτύπης το πρώτο "κανόνι" της Α1 ΕΣΚΑ-Η!
 Ο Κώστας Ακτύπης, μάλιστα, μετά και την σημερινή του επίδοση, είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας! Μεγάλη υπόθεση να έχει ο ΑΣΚ, το πρώτο "κανόνι" της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Μάλιστα, τα παιχνίδι πήγε έτσι που ο έμπειρος προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους μικρούς του ΑΣΚ, που μέσα από αυτά τα παιχνίδια «ψήνονται» και παίρνουν παραστάσεις που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον.
Το παρών στον αγώνα έδωσε – για πρώτη φορά εφέτος - και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, ο οποίος αποδείχθηκε... γούρικος γιατί ήρθε το ροζ Φύλλο Αγώνα με χαρακτηριστική ευκολία.
ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΑΕ ΑΓΥΙΑΣ 63-43
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεράνιος – Νερομυλιώτης
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-14, 34-29, 49-35, 63-43
ΑΣΚ (Φίλιππος Ροδόπουλος): Χρηστάτος, Μουίκης, Πέτρου, Θεοδωράτος 6, Μπαχός 15 (3), Λιάκος 6 (2), Ακτύπης 24, Καραπέτσας 2, Βαλλιανάτος 10.
ΑΕ ΑΓΥΙΑΣ (Κοτσώνης): Μπούμπουλης 2, Λ. Καλογιάννης 9, Νακόπουλος 2, Αλεξόπουλος 7(1), Χρυσανθόπουλος 11 (1), Χατζηβασιλείου 6, Κασπίρης 4, Ανδρέου, Χατζηευφραιμίδης, Μπαλάνος, Καραβας, Μπίρμπας 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου