Κυριακή, Νοεμβρίου 27

Παρόν δήλωσε ο Πυλαριακός... 3-1 στο ντέρμπι τους Πρόννους στα Μακρυωτικά


Μεγάλη νίκη για τον Πυλαριακό σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα, επί των πρωτοπόρων μέχρι τότε Πρόννων, με σκορ 3-1 και ανάσαναν βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.
Η ομάδα της Πυλάρου έψαχνε ένα ξέσπασμα που θα της άνοιγε τον δρόμο για την 4αδα και αυτό ήρθε σήμερα σε ένα παιχνίδι «ζωής και θανάτου».
Η ομάδα του Κ. Κουγιανού, εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο τις απουσίες των φιλοξενούμενων, μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ήταν καλύτερη και στο εικοσάλεπτο βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-0 κλείνοντας τελικά το ημίχρονο προηγούμενη με δυο γκολ διαφορά.
Στην επανάληψη η εικόνα ήταν σχεδόν ίδια μέχρι το 60’ που έγινε και το 3-0 και από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν κάπως και κατάφεραν να μειώσουν τελικά σε 3-1.
Η νίκη των «κυανέρυθρων» της Πυλάρου ήταν δικαιότατη και «καθαρή».
Φάσεις και γκολ
Οι φιλοξενούμενοι θα είναι αυτοί που θα έχουν την πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι στο 10’, μετά το διαγώνιο σουτ του Μικελάτου, που θα στείλει την μπάλα πάνω από την εστία του Μαρίνη.
Στο 15’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία, όταν στο φάουλ του Χρυσανθακόπουλου ο Παπαβασιλείου διορθώνοντας το λάθος του, με διπλή προσπάθεια θα σώσει την εστία του.
Στο 18’ όμως θα ανοίξουν το σκορ στο 1-0, με ωραίο διαγώνιο σουτ του Φάντη από δεξιά στην περιοχή και αφού προηγουμένως αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο Αλεξίου.
Μετά από τρία ακριβώς λεπτά θα πετύχουν και το 2-0 με μια σέντρα σουτ από δεξιά, κοντά στο κόρνερ του Π. Σταμούλη και την μπάλα να καταλήγει στο απέναντι «Γ» του Παπαβασιλείου.
Στο 35’ σε μια ίδια περίπου φάση, αυτή την φορά από την πλευρά των φιλοξενούμενων, με τον Νικολετάτο, δεν θα έχουν την ίδια τύχη, αφού η μπάλα θα βρει το επάνω μέρος της οριζόντιας δοκού.
Με αυτό το 2-0 για τους γηπεδούχους θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα. Στο υπόλοιπο μισό ο Πυλαριακός θα μπει και πάλι δυνατά με αποτέλεσμα στο 58’ να πετύχει το 3-0 με τον Rexha A., να περνάει την μπάλα πάνω από τον Παπαβασιλείου και στην συνέχεια στα δίχτυα του.
Οι Πρόννοι στο 63’ σε μια σέντρα σουτ του Κ. Κουρκουμέλη θα δουν την μπάλα να περνάει άουτ, λίγο πάνω από την εστία του Μαρίνη.
Στο 77’ ο Rexha A. θα νικηθεί σε ένα μοναδικό τετατετ από τον Παπαβασιλείου που σώζει απομακρύνοντας την μπάλα με τα πόδια.
Οι Πρόννοι που είχαν ισορροπήσει θα καταφέρουν στο 78’ να μειώσουν το σκορ σε 3-1 με τον Αναγνώστη, μέσα από την περιοχή και δεξιά να περνάει την μπάλα με πλασέ, πάνω από τον Μαρίνη και να την στέλνει στα δίχτυα, μετά την σέντρα από δεξιά του Κατσιλίδη.
Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 83’ ο Rexha A. απέναντι από τον Παπαβασιλείου, μετά από κόρνερ, θα κάνει την κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα άουτ.
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραίσκο και Π. Τούρλο.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μαρίνης, Delaj, Διαμαντής, Σπαθής, Σολδάτος (67’ Rexha Ρ.), Rexha Α. (89’ Μιχελής), Φάντης, Κουγιανός, Χρυσανθακόπουλος, Σταμούλης Π., Τουλάτος Στ. (87’ Σταμούλης Ν.).
Πρόννοι:(Κουρκουμέλης Δ.),Παπαβασιλείου, Γουλιμής, Κουρκουμέλης Χρ., Χιόνης, Αλεξίου (λ.τ 24’ Νικολετάτος), Μικελάτος (55’ Κατσιλίδης), Τραυλός Σπ., Κουρκουμέλης Κ., Αναγνώστης Α. Λιναρδάτος, Ρώσσης (79’ Ζήσος).
Εικόνες από το παιχνίδι









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου