Πέμπτη, Νοεμβρίου 24

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ συντηρεί και ανακατασκευάζει τις Αθλητικές εγκαταστάσεις


   Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς επικεντρώνεται στη συντήρηση και ανάπλαση των Δημοτικών Αθλητικών εγκαταστάσεων.
Καθημερινά εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες αθλούνται σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα σωματεία καλλιεργούν όλα τα αθλήματα με εντελώς δωρεάν χρήση, κάτι που δεν γίνεται σε άλλους Δήμους της χώρας μας.
Οφείλουμε να τονίσουμε την άριστη συνεργασία με το Δήμο, του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, ενός σωματείου που εδώ και περίπου 25 χρόνια υπηρετεί τον αθλητισμό, χρησιμοποιεί τις περισσότερες ώρες τις εγκαταστάσεις δωρεάν και βοήθησε συνεισφέροντας οικονομικά την συντήρηση στα γήπεδα τένις 4 & 5, γήπεδα τα οποία θα λειτουργήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο.
Το παράδειγμα του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλα σωματεία που έχουν τη δυνατότητα γιατί και η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. χρειάζεται την καλή συνεργασία για να επιτελείται το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.
Αξίζει με την ευκαιρία να συγχαρούμε τον ΚΟΑ στο πρόσωπο της προέδρου κας Ανδρεόλα Ελένης και το Δ.Σ. του συλλόγου, για το έργο που επιτελούν και τις επιτυχίες των μικρών αθλητών.
Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στοχεύει με ιδιαίτερη φροντίδα στην ανάπλαση και των υπόλοιπων αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλο το νησί, γιατί ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και ανάγκη ζωής για μικρούς και μεγάλους!

                                                                                    Για την Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε
                                                                                         Ο Πρόεδρος

                                                                                        Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου