Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24

2Χ2 για τα «πιτσιρίκια» του Πάνου Ματιάτου... Εύκολα τον Κόροιβο 69-38 (Φωτορεπορτάζ)


Τη δεύτερη συνεχόμενη, εύκολη νίκη του κατέκτησε σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης» Τρίτσης ο Α.Σ. Κεφαλονιά, μιας και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Η., επικράτησε του Κόροιβου Αμαλιάδας με σκορ 69-38!
Τα πιτσιρίκια του Πάνου Ματιάτου δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο τους στο παρκέ, αλλά και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών του Συλλόγου έφτασαν στους 4 βαθμούς και με 2Χ2 βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Σίγουρα μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα.
Τα δεκάλεπτα: 13-4, 28-10, 59-23, 69-38.
Διαιτητές:Λιόνας Ν. - Λάμπος Π.
Α.Σ.Κ.:  (Ματιάτος Π.), Ρουχωτάς 6, Κουράκος 4, Λιναρδάτος 2, Σταθάτος 4, Βουργίδης Β. 2, Βουργίδης Δ. 4, Καββαδίας 9 (1 τρ), Βεζυργιαννόπουλος, Βαλλιανάτος 6, Φραγκισκάτος 4, Μανίκας 22 (1τρ), Χριστοφοράτος 6.
ΚΟΡΟΙΒΟΣ Α.Σ.: (Κωστόπουλος Γ.), Δημητρακόπουλος, Μικελής, Γιαννακόπουλος, Χαλικιάς, Κοντόπουλος, Ηλιόπουλος, Κουλούρης, Θεοδωρακόπουλος, Κατσάς, Βισβάρδης, Γκογκάκης, Σπυρόπουλος.
 
Χωρίς να ιδρώσουν οι Έφηβοι πέτυχαν το 2Χ2
Χωρίς να ιδρώσουν, αφού η Γαστούνη αντίπαλος του Α.Σ. Κεφαλονιά στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Η., δεν κατέβηκε στην Κεφαλονιά, πήραν το ματς οι έφηβοι του Συλλόγου.
Έτσι η ομάδα του Μανώλη Δούλια κερδίζει το παιχνίδι με 20-0 και προσθέτει άλλους δυο βαθμούς στο ενεργητικό της.
Αποτέλεσμα να βρίσκεται και αυτή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 2Χ2 νίκες!!
Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι






















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου