Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16

Μεταγραφική αντεπίθεση των Φωκάτων... Ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή!


Συνεχίστηκε η ενίσχυση των Φωκάτων, με ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή.
Από σήμερα και επίσημα, μέλος της ομάδας της Λακήθρας, αποτελεί ο Χάρης Λαμπρόπουλος, ο οποίος μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο, κ. Νίκο Φωκά έκλεισε η συμφωνία.
Φαίνεται ότι ο πήχης στην ομάδα του Διον. Γαρμπή έχει ανεβεί αρκετά ψηλά και πλέον δεν μιλάμε για το κάτι παραπάνω, αλλά ακόμη και για την είσοδο της, στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Ο Χάρης Λαμπρόπουλος, δεν χρειάζεται συστάσεις, σίγουρα αποτελεί μια εγγύηση για αυτό, αφού θα δώσει πολλές λύσεις, σε μια θέση πολύ σημαντική, όπως είναι αυτή το κεντρικού μέσου. Μια θέση που κάλυπτε τα τελευταία χρόνια με επιτυχία ο Γ. Πολυδωράτος, που φέτος πήρε μεταγραφή για τον Παλληξουριακό.
Να αναφέρουμε ότι μπορεί με την ίδια ικανότητα να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις της ενδεκάδας.
Πέρυσι αγωνίστηκε στο μισό του πρωταθλήματος με τη φανέλα του Παγκεφαλληνιακού, ενώ στο υπόλοιπο μισό με αυτή του Οδυσσέα Ιθάκης.
Παλαιότερα είχε αγωνιστεί με τα χρώματα των Ολυμπιακού Κάτω Αχαγιάς (πρωτοξεκίνησε) Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, Αχαϊκής, Π.Α.Ο. Βάρδας, Α.Ο.Κ.Ι., Α.Ε. Κεφαλονιάς, και Οδυσσέα Ιθάκης!
Να πούμε εδώ ότι σύμφωνα με πληροφορίες του sportsthea από έγκυρη πηγή, προ των πυλών βρίσκεται μια μεγάλη μεταγραφή, εκτός νησιού για τα Φωκάτα, αλλά και δυο "μικρών", που κινούνται με άκρα μυστικότητα, ώστε να έχει αίσια κατάληξη το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου