Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17

Φιλικές νίκες για τον Α.Σ.Κ. το Σαββατοκύριακο (Φωτορτεπορτάζ και από τα δυο παιχνίδια)


Δυο φιλικά παιχνίδια έδωσε, χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», ο Α.Σ. Κεφαλονιάς στα πλαίσια της προετοιμασίας του. Το πρώτο με τον Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας και το δεύτερο με την Ολυμπιάδα Πατρών.
Και στα δύο αυτά παιχνίδια ο Λεωνίδας Παπαδάτος, είδε την ομάδα του να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη και να αφομοιώνουν, αυτά που ζητάει στις προπονήσεις οι παίκτες του.
Πραγματικά η ομάδα του έβγαλε ενέργεια και πολύ ωραία πράγματα στο παρκέ, απέναντι σε δυο δυνατές ομάδες, γεγονός που ικανοποίησε τον κόουτς, αν και πάντα πολύ απαιτητικός, αλλά και όσους βρέθηκαν στο Κλειστό.
Για την ιστορία, αφού κάθε άλλο παρά το αποτέλεσμα μετράει σε αυτά τα παιχνίδια, να αναφέρουμε ότι, η ομάδα της Κεφαλονιάς κατέκτησε ισάριθμες νίκες.
Χθές επί του Ολυμπιονίκη, του περυσινού του κόουτς Φ. Ροδόπουλου, με σκορ 68-40 και σήμερα Κυριακή επί της Ολυμπιάδας Πατρών με σκορ 69-50!
Όμως την παράσταση έκλεψε το ζεύγος Βαλλιανάτου που μαζί με τον γιο τους, έκαναν «ντου» στο Κλειστό με τα γαμπριάτικα τους, δεχόμενοι τις ευχές των συμπαικτών τους, που έδειχναν να χαίρονται από αυτή την έκπληξη, αλλά και την ευτυχία των παιδιών.
Γάμος και βάφτιση για την οικογένεια Ν. Βαλλιανάτου
Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Νικόλας Βαλλιανάτος.... 
Και το όνομα αυτού Σταύρος - Στυλλιανός
Ο γάμος Νικόλα Βαλλιανάτου - Μαρίας Τσίπη, και παράλληλα η βάπτιση του μοναχογιού τους, έγιναν το Σάββατο στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Κάστρο του Αγίου Γεωργίου.
Κουμπάροι ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Α.Σ.Κ. Θανάσης Μουίκης και η Λίνα Μπουχάγιερ, ενώ τον μικρό που πήρε το όνομα Σταύρος - Στυλιανός βάφτισε ο Αριστείδης Κωνσταντάτος.
Το Sportsthea εύχεται στην οικογένεια Βαλλιανάτου να ζήσουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι, να τους ζήσει ο μικρός Σταύρος - Στυλιανός και να είναι τυχερός στη ζωή του.



Δείτε παρακάτω φωτορεπορτάζ και από τα δυο παιχνίδια
Α.Σ. Κεφαλονιά – Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας












Α.Σ. Κεφαλονιά – Ολυμπιάδα Πατρών








































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου