Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21

Επενδύει σε νιάτα και αξία ο Παλληξουριακός..... Νέα σπουδαία μεταγραφή


Στον Παλληξουριακό θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο, ένα από τα μεγάλα ταλέντα του τοπικού ποδοσφαίρου.
Ένα παιδί που γαλουχήθηκε, μετά τις ακαδημίες της Εικοσιμίας, στις σχολές της Άρσεναλ και για πέντε χρόνια, συλλέγοντας πολλές και σημαντικές εμπειρίες.
Πρόκειται για τον Στάθη Βαλεντή, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Εικοσιμίας, ψάχνοντας παράλληλα την ευκαιρία για κάπου ψηλότερα. Είχε προτάσεις που ωστόσο δεν τον ικανοποιούσαν αγωνιστικά και επέλεξε την παραμονή του στο τοπικό.
Οριστικά λοιπόν (μένουν τα τυπικά) σήμερα έκλεισε η συμφωνία με τον Παλληξουριακό και επίσημα πλέον την προσεχή σεζόν θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα» του εκπρόσωπου του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Μια καλή μεταγραφή, αφού όπως προαναφέραμε ο νεαρός που αγωνίζεται σε πολλές θέσεις στην ενδεκάδα, είναι από τα μεγάλα ταλέντα του τοπικού και είναι σίγουρο ότι θα είναι ένα πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια του Σπ. Παπαδάτου, με τον τελευταίο να περιμένει πολλά από το 18χρονο, πρώην ποδοσφαιριστή της Εικοσιμίας.
Να αναφέρουμε ότι, στην ομάδα του Ληξουριού, αγωνίζεται και ο μικρότερος αδελφός του ο Άγγελος.
Αμέσως μετά τη συμφωνία ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έκανε την παρακάτω αποκλειστική δήλωση στο Sportsthea:
«Γνωρίζοντας την δύσκολη αυτή προσπάθεια του Παλληξουριακού, αποφάσισα να βοηθήσω και εγώ την ομάδα του νησιού μας, όπως μπορώ, ώστε να έχει μια καλή εικόνα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Θεωρώ ότι όλοι, έχουμε την υποχρέωση και πρέπει να σταθούμε δίπλα στον Παλληξουριακό, γιατί εκπροσωπεί το Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο, που δυστυχώς κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και λιγότερο ανταγωνιστικό.
Θέλω να ευχαριστήσω τη νέα μου ομάδα και τον προπονητή μας κ. Σπ. Παπαδάτο, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και να είναι σίγουροι, όπως και ο κόσμος της ομάδας ότι, θα κάνω το καλύτερο για τον Παλληξουριακό, προκειμένου όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουν μπει για φέτος, σε ένα αντικειμενικά, πολύ δύσκολο πρωτάθλημα.
Τέλος εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου