Σάββατο, Σεπτεμβρίου 30

Σημαντικές μπασκετικές και δημοσιογραφικές παρουσίες στη Σ.Τ. του Κ.Α.Ο.

Πραγματοποιήθηκε, από τους διοργανωτές, πριν από λίγο στο cafe Antico, στο Λιθόστρωτο η καθιερωμένη Σ.Τ., ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ παλαιμάχων του ΣΠΑΚΕ και των αντίστοιχων του Κεφαλληνιακού Α.Ο.
Παρέστησαν εκ μέρους του Συμβουλίου του φιλόπτωχου ταμείου της Ι.Μ. Κεφαλληνίας η κα Ελ. Γραικούση και o κ. Ηλίας Πύριλλος, με την πρώτη να ευχαριστεί τους διοργανωτές για την ενέργεια τους να δημιουργούν εκδηλώσεις για τους συνανθρώπους μας λέγοντας μάλιστα ότι... «σηκώνουν το μπάσκετ ψηλότερα στην Κεφαλονιά».
Στην αρχή ο πρόεδρος του Κεφαλληνιακού κ. Αντ. Κουταβάς καλωσόρισε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του λέγοντας, ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που η ομάδα του, για δεύτερη συνεχή φορά,  στέκεται αρωγός, απέναντι στους συνανθρώπους μας, που έχουν την ανάγκη.
Στο πάνελ παραβρέθηκαν επίσης μια μεγάλη μορφή του Ελληνικού μπάσκετ, από του οποίου το χέρι η Εθνική έφτασε στον μεγαλύτερο άθλο της τότε, τον Λιβέρη Ανδρίτσο, ο οποίος δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την φιλοξενία των διοργανωτών και έδωσε ραντεβού για μια νέα επιστροφή στο νησί μας για τις διακοπές του.
Ο τέως πρόεδρος του ΣΠΑΚΕ κ. Νίκος Μπαμπανικολός που απηύθυνε και αυτός έναν χαιρετισμό.
Τέλος την συνέντευξη έκλεισε μια μεγάλη μορφή του αθλητικού ρεπορτάζ και ιδιαίτερα του μπάσκετ, ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, ο οποίος στις 6 το απόγευμα στο θέατρο «Κέφαλος» θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Είμαστε πια πρωταθλητές».
Ο σπουδαίος δημοσιογράφος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος που βρίσκεται στο νησί μας και κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί το απόγευμα στις 8 μ.μ. στο κλειστό για τον αγώνα των παλαιμάχων, συνδράμοντας παράλληλα για τον ιερό αυτό σκοπό.
Την συνέντευξη παρουσίασε ο συμπατριώτης μας κ. Ξενοφώντας Ευαγγελάτος, δημοσιογράφος του Efimeridakefalonia.gr.






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου