Κυριακή, Οκτωβρίου 1

Η παρουσίαση του βιβλίου του Β. Σκουντή... "Είμαστε πια πρωταθλητές" (Εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο θέατρο «Κέφαλος» Αργοστολίου η παρουσίαση του βιβλίου του εξαίρετου δημοσιογράφου Βασίλη Σκουντή «Είμαστε πια πρωταθλητές».
Στο πάνελ παρακάθισαν, εκτός του συγγραφέα-δημοσιογράφου, οι προπονητές Μιχάλης Κυρίτσης, Τάκης Καλατζής και Σάκης Δέλλιος, ο Λιβέρης Ανδρίτσος και ο πρόεδρος του Κεφαλληνιακού Αντώνης Καππάτος.
Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το πολύ όμορφο βιβλίο του Βασίλη Σκουντή και εξήραν την προσωπικότητα, αλλά και το έργο του συγγραφέα.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Ξενοφώντας Ευαγγελάτος, δημοσιογράφος του Efimeridakefalonia.gr.
Σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου Κεφαλονιάς έκανε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ανουσάκης.
Στη συνέχεια ο Βασίλης Σκουντής μίλησε για το βιβλίο του, το οποίο όπως ανέφερε, χρειάστηκε τρία Σαββατοκύριακα για να το γράψει.
Μεταξύ των άλλων ανέφερε ακόμη, ότι το 1987 μας σημάδεψε ανεξίτηλα και κανένα άλλο γεγονός δεν μπορεί να αντισταθμίσει την Ελληνική υπερηφάνεια... και συνέχισε λέγοντας ότι είναι ευτυχής που το έζησε και μετά από 30 χρόνια να το διηγείται, χαρακτηρίζοντας το ως ένα σημαδιακό γεγονός στη σύγχρονη Ελληνική ιστορία.
Τέλος ευχαρίστησε τους διοργανωτές, αλλά και τους παρευρισκομένους για την παρουσία και την «ζεστή» Κεφαλονίτικη φιλοξενία τους.
Αμέσως μετά, τέθηκαν ερωτήσεις από το ακροατήριο, όπου εκεί μάθαμε πολλά και ωραία, εκτός του βιβλίου με τις απαντήσεις να δίνουν ο ίδιος ο Β. Σκουντής, αλλά και ο Μιχάλης Κυρίτσης.
Στο Δημοτικό θέατρο μεταξύ των άλλων διακρίναμε τον Δ.Σ. κ. Νίκο Σκλάβο, τον προπονητή Πάνο Ματιάτο, τον Γιώργο Σκροπολίθα, τον Σταύρο Τραυλό, τον Στάθη Αναλυτή και πολλούς φίλους του αθλήματος.
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου