Τρίτη, Οκτωβρίου 24

Δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια με Μεσσηνία στην πρεμιέρα για τις μικτές Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.Δύσκολη πρεμιέρα αύριο Τετάρτη 25-10-2017 για τις Μικτές μας ομάδες Παίδων - Νέων, όπου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, φιλοξενούν τις πολύ δυνατές ομάδες της Μεσσηνίας, στο Ενωσιακό Φαρακλάτων. 
        
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
                                           
ΠΑΙΔΕΣ
Αναλυτικά η 1η αγωνιστική
(9ος όμιλος)
α/α
Ομάδες
1.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
2.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου – Ε.Π.Σ. Ηλείας
        
Πρώτος και ώρα 10:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας των παίδων, με την ομάδα του Δ. Λιονάτου, να θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στην φετινή διοργάνωση.
Σίγουρα πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, όμως φέτος διαθέτουμε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα και οι πιθανότητες για κάτι καλό είναι πολλές για τα "πιτσιρίκια" της μικτής μας.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Κοιλιομενιάτης με βοηθούς τους κ.κ. Αλ. Ασημακόπουλο και Χρ. Λιάπη από την Ηλεία.
        
ΝΕΟΙ
Στη συνέχεια και ώρα 12:30, οι νέοι του Σπ. Παπαδάτου και αυτοί με τη σειρά τους, θέλουν να κάνουν σεφτέ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, έστω και αν θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους αντίστοιχους της Μεσσηνίας.
Και εδώ διαθέτουμε μια πολύ αξιόμαχη ομάδα, ίσως την καλύτερη τα τελευταία χρόνια και σίγουρα περιμένουμε "μάχη" στα Φαρακλάτα για τη νίκη και το τρίποντο.
Η συγκεκριμένη ομάδα είναι η ίδια που πριν δυο μήνες κατέκτησε το Ιόνιο ποδοσφαιρικό τουρνουά της Λευκάδας, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας παράλληλα τον θαυμασμό των αντιπάλων της.
Σίγουρα περιμένουμε κάτι καλό από αυτή την ομάδα.
Διαιτητής ο κ. Ν. Σταυρόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Αλ. Ασημακόπουλο και Χρ. Λιάπη από την Ηλεία. 
        
Η επόμενη αγωνιστική
(2η 8/11/2017)
α/α
Αγώνας
1.
Ε.Π.Σ. Ηλείας – Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
2.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας – Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
** Οι φώτο είναι από παλαιότερα παιχνίδια των μικτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου