Πέμπτη, Οκτωβρίου 26

Νέα μεταγραφική "βόμβα" από την Εύγερο


Λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της φετινής μεταγραφικής περιόδου και οι Φαρακλάδες βάλθηκαν να μας..... τρελάνουν!
Έτσι λοιπόν, σήμερα πραγματοποίησαν μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ τους, που πραγματικά θα ζήλευαν ακόμη και πολλές από τις ομάδες της Α’ κατηγορίας, αφού πρόκειται για έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή, ο οποίος σίγουρα δίνει δύναμη στη μεσαία γραμμή και την επίθεση της ομάδας του Χρ. Παπαναστασάτου.
Ο Βαγγέλης Δήμου, από σήμερα αποτελεί κομμάτι της "οικογένειας" της Ευγέρου, με την ομάδα των Φαρακλάτων να επενδύει και να στηρίζει πολλά πάνω στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Ο Δήμου είναι 19 ετών και σπουδάζει στο τοπικό ΤΕΙ. Πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εικοσιμίας, ενώ παλαιότερα είχε φορέσει την φανέλα του Ταμυναϊκού Χαλκίδας και της Κ-20 του Ηρακλή Ψαχνών Ευβοίας.
Μετά και την τελευταία (;) αυτή προσθήκη, η Εύγερος γίνεται πολύ δυνατή και σίγουρα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Β΄κατηγορία και την άνοδο της στην Α’, μετά από πολλά χρόνια. 
Αυτή άλλωστε είναι η επιθυμία και ο στόχος της ομάδας, αλλά και γενικότερα ολόκληρου του χωριού που βρίσκεται κοντά στην ομάδα και όλοι είναι ενθουσιασμένοι από την επιστροφή της στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Πιο πολύ όμως, ευτυχισμένος είναι ο κόουτς Χρ. Παπαναστασάτος που βλέπει με ικανοποίηση να έχει στο ρόστερ του αξιόλογους ποδοσφαιριστές με θητεία σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στο πρωτάθλημα της "μεγάλης" τοπικής κατηγορίας, αλλά πολύ περισσότερο με σημαντικές παραστάσεις από μεγαλύτερα πρωταθλήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου